ZVIJEZDA JUVEA HVALI VATRENOG: /

'Messi, Suarez i Neymar? Prije bih izabrao Mandžukića'

Image

Utorak večer rezerviran je za spektakl. U Torinu Juventus dočekuje Barcelonu u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka.

10.4.2017.
22:51
VOYO logo

Jedan od igrača koji bi trebao biti u početnom sastavu momčadi Maxa Allegrija je Kolumbijac Juan Cuadrado.

Uoči jedne od najvažnijih utakmica sezone desno krilo Juventusa samouvjereno je poručilo kako bi uvijek radije odabralo svoje suigrače iz napada Marija Mandžukića, Paula Dybalu i Gonzala Higuaina ispred Barceloninog trojca Lionela Messija, Neymara i Luisa Suareza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izabrao bih moje suigrače. Tko je najbolji od njih trojice? Nitko. Dybala nije bolji od Mandžukića, Mandžukić nije bolji od Dybale. Svatko od njih nešto drugo donosi momčadi i to je naša snaga. Igramo kao obitelj o borimo se do kraja jedni za druge", kazao je Kolumbijac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je i da ovaj susret moraju tretirati poput finala Lige prvaka.

"Moramo samo razmišljati o našim pripremama i igri te sve napraviti kako bi bili na 105 posto. Bit će to sjajna utakmica. Navijači će nam dati dodatni vjetar u leđa. Moramo izaći na travnjak i datiosve do sebe za pobjedu. Moramo tečno igrati i u napadu i u obrani. Imaju vrhunske napadače pa moramo biti dobro organizirani i što manje griješiti. Također moramo iskoristiti prilike koje nam se ukažu", dodao je Cuadrado.

"Vjerujemo li da možemo slaviti? Naravno. Znam što je naša momčad sposobna i znam da smo dovoljno jaki da napadnemo Barcelonu", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo