ŽUTA MINUTA NIKE KRANJČARA: / Totalno poludio na suca, svašta mu rekao, a nakon toga ekspresno izletio s terena

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar poludio je na suca tijekom prijateljske utakmice u sklopu priprema za nadolazeću sezonu, a njezin kraj nije dočekao.

19.7.2017.
13:20
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Glasgow Rangersi i St. Johnstone odigrali su prijateljsku utakmicu, a Niko Kranjčar isključen je u 35. minuti nakon što je žestoko protestirao nakon jednog nesmotrenog prekršaja protivničkog igrača nad njime. Ovako je to izgledalo.

Nakon duela s protivničkim igračem, Kranjčar je ostao ležati na travnjaku, a kada se okrenuo, shvatio je da sudac nije svirao niti prekršaj. Odmah je ustao i jurnuo prema sucu sugerirajući da je protivnik išao đonom na njega. Urlao je na suca, gestikulirao, mahao rukama, unosio mu se u lice... Neviđeno još od Kranjčara koji je pravi "bečki dečko" hrvatskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kranjčara je na terenu zamijenio Josh Windass. Situacija je bila osvanula na društvenim mrežama, ali snimka je ubrzo maknuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NEZAPAMĆENI DEBAKL KRANJČARA I RANGERSA: ‘Ovo je jedan od najtužnijih dana u povijesti kluba’

Nije poznato što mu je sve izgovorio, ali sudac ga je odlučio poslati na hlađenje.

Nakon povratka u elitni rang škotskog nogometa, Rangersi su prošle sezone izborili nastup u Europi, ali su se od nje oprostili već u prvom pretkolu te su im tako uoči početka sezone ostale za odraditi samo pripremne utakmice u kojoj se žele što bolje spremiti za ligaška uzbuđenja. Utakmica je završila minimalnom pobjedom St. Johnstonea (0-1), javlja Daily Record.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo