Mamić dobio golemo priznanje: 'Oduševljen sam i ponosan'

Dinamo se na svojoj internetskoj stranici pohvalio viješću da je sportski direktor Zoran Mamić izabran za jednog od 15 članova Izvršnog odbora Europske asocijacije klubova.

10.9.2013.
19:40
VOYO logo

"Zoran Mamić će tako minimalno sljedeće dvije godine biti član Izvršnog odbora ECA-e i predstavljati naš klub i zemlju. Novi Izvršni odbor sastoji se od 15 predstavnika od kojih se 11 biralo na sjednici dok su Umberto Gandini (Milan), Ivan Gazidis (Arsenal), Sandro Rosell (Barcelona) i Evgeni Giner (CSKA Moskva) već otprije bili poznati kao članovi te su čekali nove kolege. Svakako je pohvalno što je sportski direktor Dinama dobio najviše glasova od svih 11 biranih članova novog Izvršnog odbora.

'Oduševljen sam, ponosan i počašćen što ću imati priliku biti dio Izvršnog odbora ECA-e. Što reći? Ovo je veliko priznanje za naš nogomet, Dinamo i mene te ću se truditi opravdati povjerenje koje su mi europski klubovi iskazali', rekao je zadovoljni Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, sportski direktor Dinama već je član Komisije za natjecanja, a novo golemo priznanje samo je još jedna potvrda kako Dinamo i njegovi službenici imaju veliki ugled u nogometnoj obitelji", stoji na stranici hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo