ZNOJ, PLAŽA I RAQUEL: / Pogledajte kako hrvatski majstor provodi svoj medeni mjesec

Image
Foto: AFP

Nakon crkvenog vjenčanja s Raquel Mauri, hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić svoj medeni mjesec provodi znojeći se u teretani.

24.6.2015.
18:28
AFP
VOYO logo

Veznjak hrvatske reprezentacije na najbolji je način zaključio fantastičnu sezonu u dresu Barcelone, s kojom je osvojio trostruku krunu (Liga prvaka, Primera, Kup Kralja). Naime, Rakitić je prošle subote po drugi puta izrekao sudbonosno "da" sa svojom suprugom Raquel Mauri, s kojom se prije dvije godine vjenčao pred matičarom.

Brusi kondiciju za novu sezonu

Sada su se odlučili vjenčati u crkvi, a ceremonija vjenčanja je održana u katedrali u Sevilli. No, Ivan svoj medeni mjesec provodi u teretani u kojoj brusi kondiciju kako bi se što spremniji priključio trupama Luisa Enriquea. Rakitić je, tako, na svoj Instagram profil stavio fotku iz teretane, a u slobodno vrijeme sa svojom izabranicom srca traži idealnu lokaciju na plaži kako bi proslavio vjenčanje uz neizostavno ljetno kupanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?taken-by=ivanrakitic

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić bi u novoj sezoni također trebao biti jedan od bitnijih igrača u Enriquevom sustavu igre koji mu odgovara. Uprava Barcelone u potpunosti je zadovoljna sezonom Hrvata u kojoj je odigrao 51 utakmicu za Barcelonu i postigao 8 golova uz sjajnih deset asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?taken-by=ivanrakitic

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?taken-by=ivanrakitic

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo