[FOTO, VIDEO] ZLATKO DALIĆ DONIO VAŽNU ODLUKU: /

Kramarić pred utakmicom života; izbornik je posebno popričao s Perišićem i Rakitićem

Image
Foto: PIXSELL

Dalić nije mogao postaviti kompletnu postavu u kojoj će Hrvatska igrati s Nigerijom

13.6.2018.
21:03
PIXSELL
VOYO logo

"Hrvatska je u srijedu odradila još jedan taktički trening, postavio je Zlatko Dalić 'suparnika' u raspored 5-3-2, hrvatski izbornik računa da će tako igrati Nigerija i priprema momčad za suparnika", javljaju Sportske novosti.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

PERIŠIĆ 'SFRKAO' KRAMARIĆA: Hrvatska se za Nigeriju sprema u dobrom raspoloženju

Image

PERIŠIĆ 'SFRKAO' KRAMARIĆA: Hrvatska se za Nigeriju sprema u dobrom raspoloženju

Prva utakmica protiv Nigerije možda je i najbitnija na turniru. Jako je važno otvoriti prvenstvo pobjednički, tri boda ti daje vjetar u leđa, kapital, odradio si dobar dio posla. Slično kako je "trener svih trenera" Miroslav Ćiro Blažević imao afričku nepoznanicu 1998. u Francuskoj protiv Jamajke na otvaranju turnira, tako Dalić sad ima u obliku Nigerije...

SVE O HRVATSKOJ I SVJETSKOM NOGOMETNOM PRVENSTVU PROČITAJTE - OVDJE.

"Vatreni se nisu često susretali s ekipom koja gaji takav stil, a Rohrova momčad je to učinila sa Češkom, u završnoj provjeri", piše SN i dodaje kako je Dalić na treningu još jednom stavio naglask na prekidima, dosta se treniralo kornere, kako iz njih zabiti gol, ali i što činiti da se ne primi. To su elementi u igri koji često rješavaju utakmice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrej Kramarić isturio se kao trenutno najjači Dalićev adut u napadu na Svjetskom prvenstvu. Zabija, asistira, igra sjajno i u reprezentaciji kao u Hoffenheimu. On bi trebao biti starter. Sve osim toga bilo bi veliko iznenađenje.

Mario Mandžukić silno treba Hrvatskoj, golgeterski, radnički ćemo ga imati, kao i uvijek. Taj bi poginuo za dres na terenu... Perišić je bio u sličnoj situaciji, ali se vrlo dobrom partijom protiv Senegala iskupio, dao vjeru da ćemo ga gledati u ovom izdanju u kakvom smo ga gledali prije dvije godine na Euru u Francuskoj...

"U dijelu treninga na kojem su nazočili novinari izbornik je posebno popričao prvo s Perišićem, potom s Rakitićem, iskoristio je vrijeme dok se nisu počele raditi konkretne stvari za individualne upute. Kako je Dejan Lovren izostao zbog sitnih problema, za koje i liječnici i treneri tvde da nisu opasni i sigurno će već u četvrtak biti na treningu, Dalić nije mogao postaviti kompletnu postavu u kojoj će Hrvatska igrati s Nigerijom. Jer Lovren će u njoj imati mjesto", zaključuju Sportske.

Prvu utakmicu na SP-u hrvatska nogometna reprezentacija igra u Kaljiningradu s početkom u 21.00.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo