ZLATAN OBJASNIO ŠTO SE DOGODILO IZMEĐU POGBE I MOURINHA: / Sad je riješen i taj misterij, Francuz je proigrao samo zbog toga

Image
Foto: AFP

Pogba je pod Mourinhovim vodstvom djelovao blijedo

21.1.2019.
16:49
AFP
VOYO logo

Između dvije vatre našao se Zlatan Ibrahimović nakon upita o procvatu Paula Pogbe po odlasku Josea Mourinha iz Manchester Uniteda. S jedne strane morao je govoriti o bivšem suigraču s kojim je imao dobar odnos, s druge u treneru kojeg cijeni i koji mu je dao šansu u Premier ligi kad su mnogi mislili da je Ibrahimović za nju prestar.

Sukob Pogbe i Mourinha otišao je toliko daleko da je portugalski stručnjak izgubio kontrolu nad svlačionicom, posljedično i posao, a francuski nogometaš počeo podsjećati na najbolja izdanja. I zato više nitko ne spominje Pogbu i transfer u istoj rečenici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoje oni koji moraju biti slobodni

Što se točno dogodilo, odnosno zašto je Pogba proigrao objasnio je Zlatan Ibrahimović u razgovoru za ESPN.

"Postoje igrači koji moraju biti slobodni, moraju se osjećati slobodnima da bi dali ono za što su sposobni. Neki igrači idu izvan granica koje postavlja trener, njima se to mora dozvoliti, a mislim da je Paul takav igrač. Nije osjećao da mu Mourinho vjeruje, a trener nije osjećao da mu Paul vjeruje. Igraču je teško u takvim uvjetima nastupati, tada nema potrebnu energiju, motivaciju. Isto vrijedi i za trenera", rekao je Mourinho i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Takve se stvari događaju, i to je dio igre. Ne može se svak slagati sa svakime. U nekim odnosima dolazi do blokade i jedan mora otići. U ovom slučaju otišao je trener, a Paul je postao slobodniji."

Proigrao

Pogba je pod Mourinhovim vodstvom djelovao blijedo, dolaskom Olea Gunnara Solskjaera ostvario je učinak od pet golova i četiri asistencije u šest premierligaških utakmica. United je u svima stigao do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo