ZLATAN BIJESAN NA ČELNIKE MILANA ZBOG OTKAZA ZVONIMIRU BOBANU: / Najavljen je neizbježan scenarij

Image
Foto: Profimedia

Kako je sam Ibrahimović rekao, nije došao u Milan biti maskota, a Bobanov odlazak samo je ubrzao njegov put ka zasluženoj mirovini

24.3.2020.
8:37
Profimedia
VOYO logo

Zvonimir Boban već je neko vrijeme bivši u Milanu. Izvršni direktor Ivan Gazidis potrudio se uvjeriti predsjednika kluba da je to najbolji potez u ovom trenutku, a kako pišu strani mediji, Gazidis se neće zaustaviti samo na Bobanu, već će totalno dekonstruirati sve što je on pokušao stvoriti u klubu.

Kako je ugledna Gazzetta već pisala, na pragu napuštanja kluba je i Paolo Maldini koji je bio Bobanov suradnik, no nedavno je obolio od koronavirusa pa bi takva odluka u ovom trenutku bila neljudska. Maldini trenutno obavlja ulogu tehničkog direktora kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Newly appointed AC Milan forward Zlatan Ibrahimovic (L) is welcomed by AC Milan's chief football officer Zvonimir Boban upon his arrival at Linate airport, on January 2, 2020. Ibrahimovic has signed with AC Milan on a six-month deal, promising to help rescue the struggling Serie A outfit's season. The 38-year-old will undergo his medical on January 2 and will hold his first press conference the following day., Image: 490623962, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: STR / AFP / Profimedia

U INTERU ZAVRŠILA IZOLACIJA ZBOG KORONAVIRUSA: Brozović zbog potresa u Zagrebu prvi napustio Italiju

Image
U INTERU ZAVRŠILA IZOLACIJA ZBOG KORONAVIRUSA: /

Brozović zbog potresa u Zagrebu prvi napustio Italiju

Image
U INTERU ZAVRŠILA IZOLACIJA ZBOG KORONAVIRUSA: /

Brozović zbog potresa u Zagrebu prvi napustio Italiju

Zlatan pred odlaskom

Jedan od glavnih Bobanovih ostvarenja jest dovođenje legendarnog Zlatana Ibrahimovića natrag u MIlan, ali slijedi brzi rastanak, piše talijanski Sky Sports. Kako je upitan nastavak sezone, pretpostavlja se da je Zlatan spreman za odlazak u mirovinu jer ga ugovor veže za klub do lipnja ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je sam Ibrahimović rekao, nije došao u MIlan biti maskota, a Bobanov odlazak samo je ubrzao njegov put ka zasluženoj mirovini.

Posljednji na popisu za odstrel je trener Milan Stefano Pioli koji je stigao kao "vatrogasac" u klub i koji je čak i odradio solidan posao. No očito je da mu to neće biti dovoljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Gazidis je sve dogovorio s njemakim stručnjakom Ralfom Ragnickom koji bi u Milanu trebao obnašati brojne funkcije, tako da klubu u bližoj budućnosti neće biti potreban ni sportski ni tehnički direktor, a vjerojatno ni trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo