ZLATAN IBRAHIMOVIĆ ZAPRIJETIO LOS ANGELESU: / 'Odrastao sam u getu i ako mi to zabranite...'

Image
Foto: Screenshot

Zlatan Ibrahimović se još privikava na život u SAD-u, ali i Amerkinaci na njega

6.6.2018.
8:04
Screenshot
VOYO logo

Na sebi svojstven način, onako kako to često čini u medijima, Zlatan Ibrahimović pojasnio je Amerikancima odakle dolazi, što ga je formiralo, zbog čega je ovakav kakav jest, da i dalje razmišlja kao da se nalazi na ulici pa otud i jedna prijetnja vlasnicima restorana diljem SAD-a. Onako u njegovu stilu...

"Moja majka je bila čistačica, otac je radio na održavanju zgrada. Nisu bili stalno uz mene jer su morali raditi i voditi računa o novcu. Živio sam kod oca i trčao kod majke jesti i onda se ona žalila da jedem za četvoricu pa me izbacila! I nije mi bilo dopušteno da jedem sve i svašta", prenosi nogometni portal Goal Ibrahimovićeve riječi iz jednog nedavnog intervjua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pivo, mlijeko, kruh i maslac

"Kod oca je u frižideru uvijek bilo piva, mlijeka, kruha i maslaca. To bi bio i doručak, ručak i večera. Ipak, davao je sve od sebe da imam dobro djetinjstvo i zato sam mu zahvalan. Nismo imali više od toga", dodaje napadač Los Angeles Galaxyja prije nego što je počeo objašnjavati što ga je oblikovalo u borca kakav je danas.

"Došao sam iz kraja koji nije bio bogat, ljudi to zovu 'geto', ja zovem 'raj' jer se osjećam kao kod kuće. Tamo mogu biti ja čak i sad. Ne tražite poštovanje, borite se za njega. Morate se boriti za sebe i da budete dominantni. Nogomet je bio samo stvar koju sam volio raditi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Geto u njemu

Uslijedila je anegdota o želji za igranjem nogometa...

"Otac nije imao novca da kupi bicikl i onda sam izlazio na ulicu i vrebao prvu priliku da ukradem neki. Kad bih ukrao, otišao sam na trening i vratio se. Kad su me uhvatili rekao sam: 'Posudio sam bicikl, nisam ga ukrao, evo uzmite ga'. Besplatno iznajmljivanje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom i prijetnja spomenuta u uvodu. Onako, kako to on već radi.

"Možete izvaditi nekoga iz geta, ali geto iz njega nikad. U Los Angelesu do sada nisam imao nikakvih problema, ali ako me recimo ne puste u neki restoran, kupit ću ga i pretvoriti u parking."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo