ŽIVOTNI TRANSFER ZA DINAMOVA VATRENOG: / Hit-klub Lige prvaka došao po napadača Modrih. Jednu su im zvijezdu već oteli

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Bild piše kako je hit-klub prošlosezonske Lige prvaka zainteresiran za Petkovića

3.9.2020.
8:09
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Ako je vjerovati napisima njemačkog Bilda, Dinamov napadač i golgeter hrvatske nogometne reprezentacije, Bruno Petković, karijeru bi mogao nastaviti u redovima njemačkog kluba Leipziga.

Bild piše kako je hit-klub prošlosezonske Lige prvaka zainteresiran za Petkovića jer im je otpao posao s norveškim napadačem Alexanderom Sorlothom koji je na posudbi u Trabzonsporu iz Crystal Palacea. Pregovori s Norvežaninom su zapeli pa su se Nijemci okrenuli Petkoviću, odnosno napadaču Fiorentine Dušanu Vlahoviću, tvrdi tako Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

04.03.2020., stadion Poljud, Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 25. kolo, HNK Hajduk - GNK Dinamo. Bruno Petkovic Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Petković trenutačno vrijedi 11 milijuna eura prema Transfermarktu što znači da neće biti baš pretjerano skup Leipzigu. Petković, koji je za Dinamo u 81 utakmici zabio 26 golova i još 22 namjestio, mogao bi se tako susresti s bivšim suigračem Danijem Olmom koji je zimus prešao u Leipzig. Petković i Olmo su sjajno surađivali u Dinamu, imali su odličnu kemiju i sada bi mogli nastaviti suradnju, ali u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo