ŽIVOTNI TRANSFER POMALO ZABORAVLJENOG MLADOG VATRENOG: / Taman je proigrao u klubu, a već dovodi talijanski velikan

Image
Foto: Profimedia

Prema navodima uglednog talijanskog stručnjaka za transfere Gianluce Di Marzija, već ove zime mogao bi preći u Romu

16.1.2020.
11:30
Profimedia
VOYO logo

Prije nešto manje od dvije godine o njemu se pisalo kao o najmodernijem hrvatskom beku, o budućoj zvijezdi reprezentacije i dakako, kao o čudu od djeteta. Mladi Borna Sosa tada je igrao za Dinamo i taman se ustalio u prvoj momčadi, a onda je prešao, gotovo ispod radara, u Stuttgart za šest milijuna eura.

U njemačkom klubu nije se baš naigrao. Zbog serija ozljeda odigrao je samo 12 utakmica u svojoj prvoj sezoni, ali ove je sezone uhvatio ritam i često je u početnom sastavu Stuttgarta koji je na trećem mjestu 2. Bundeslige. Sosa je ove sezone odigrao deset utakmica u kojima je dva puta asistirao i jednom čak zabio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, eto taman kada se ustalio u Stuttgartu, Sosa bi mogao ponovo promijeniti sredinu. Prema navodima uglednog talijanskog stručnjaka za transfere Gianluce Di Marzija, Sosa bi karijeru već ove zime mogao nastaviti u Romi. Di Marzio piše kako ga traže Sampdorija i Inter, ali da je Roma pokazala najveći interes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Romin sportski direktor Gianluca Petrachi ističe da Sosa zadovoljava sve kriterije za igrača kojeg traži; jeftin je, mlad i spreman stasati uz Aleksandra Kolarova kako bi ga u budućnosti zamijenio. Roma priprema prvu ponudu za Sosu kako bi trener Fonseca što prije imao na raspolaganju novo pojačanje", tvrdi Di Marzio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo