ZIDANE TUGUJE, ANCELOTTI SE RADUJE: / Real ostao bez ključnog igrača, Bayernu se vraća najbolji napadač

Image

Krilni napadač Real Madrida Gareth Bale zbog ozljede mišića neće igrati u utorak u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Bayerna.

17.4.2017.
21:20
VOYO logo

"Bale se želi vratiti i naporno radi. No, još se nije potpuno oporavio od ozljede mišića i zbog toga neće igrati. Nema smisla riskirati", izjavio je u ponedjeljak trener Reala Zinedine Zidane.

Tim više jer se u nedjelju igra El Clasico, a Bale je upitan i za tu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bale se ozlijedio u prvoj utakmici protiv Bayerna

Bale je u prvoj utakmici, koju je Real dobio sa 2-1, izašao s terena u 58. minuti, a zamijenio ga je Marco Asensio. Nije ga bilo ni u subotnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Sporting Gijona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok bi navijači Reala najviše voljeli da Balea zamijeni Isco, trener "kraljevskog kluba" ne želi otkrivati karte, ali napominje da u obzir dolaze i James Rodriguez te Marcos Asensio.

Vraća se Lewa

S druge strane, trener Bayerna Carlo Ancelotti vjeruje da bi sutra mogli zaigrati Mats Hummels i Jerome Boateng, o njihovom nastupu odlučit će na kraju utakmice. Dobra vijest za Bayern je što se u momčad vraća Robert Lewandowski koji je zbog bolnog ramena propustio prvu utakmicu protiv Reala u Münchenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ANCELOTTI OTKRIO ZAŠTO JE MORAO IZ REALA: /

'Nakon tog događaja, naš odnos više nikad nije bio isti'

Image
ANCELOTTI OTKRIO ZAŠTO JE MORAO IZ REALA: /

'Nakon tog događaja, naš odnos više nikad nije bio isti'

Iako je Real u Münchenu slavio 2-1, trener Zinedine Zidane smatra da će njegovi izabranici morati odigrati jednako dobro u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka ako žele eliminirati Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bayern je vrlo dobar u svim linijama, može vam nanijeti veliku štetu. No, ima i svoje mane, kao i sve momčadi. Moramo se dobro pripremiti za uzvrat, kao što smo to uradili za prvu utakmicu. To što smo dobili 2-1 u gostima nikako ne znači da je ovaj dvoboj odlučen. Na kraju će odlučiti detalji i moramo biti spremni za to", izjavio je u ponedjeljak Zidane.

Francuski trener pohvalio je atmosferu u svlačionici Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrači mi vjeruju, a meni je važno da se svi osjećaju voljenima i važnima. Svi smo usmjereni ka istom cilju i to je DNK ovog kluba", dodao je Zidane.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo