ŽESTOKE REAKCIJE NA TORCIDINO 'POSTROJAVANJE' IGRAČA: / 'Radije bih igrao u Sjevernoj Koreji, jadno je na što je Hajduk spao'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Snimku smo objavili na našoj Facebook stranici Sportski.net, a vaših komentara bilo je jako puno

3.11.2019.
14:52
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

U utakmici 14. kola Prve HNL u Velikoj Gorici su nogometaši Gorice pobijedili Hajduk sa 2:1.

Gorica se još jednom pokazala "crna mačka" za Splićane jer su ih svladali i u prvenstvu i to s istovjetnih 2:1 kao i u kup-utakmici prije samo tri dana. Hajduk protiv Gorice ima samo jednu pobjedu u sedam međusobnih dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije teško za pretpostaviti da se ovakav ishod nije svidio Torcidi koja je u velikom broju došla podržati Hajduk u Velikoj Gorici.

Image
[VIDEO] DRAMATIČNO U GORICI: /

Torcida nakon poraza postrojila igrače Hajduka, krenule su ružne scene

Image
[VIDEO] DRAMATIČNO U GORICI: /

Torcida nakon poraza postrojila igrače Hajduka, krenule su ružne scene

Igrači Hajduka otišli su, kao i nakon svake utakmice, pozdraviti svoje navijače koji su im uzvratili uvredama. Dugo su hajdukovci morali stajati dok su s tribine navijači vikali "Vi niste Hajduk", "Igrajte pi*kice" i "Je*** vam mater".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dno sporta'

Snimku smo objavili na našoj Facebook stranici Sportski.net, a vaših komentara bilo je jako puno. Evo nekih koje smo izdvojili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je dno, čisti mobing, doći pred navijače zahvaliti im na podršci i to je sve, slušati uvrede jer si izgubio utakmicu, nikad. Zatražio bih raskid ugovora pa i na vlastitu štetu i potražio zdravu sredinu, ovo je bolesno i ovo nema na cilome svitu."

"Sad se pljuje po igračima i klubu, a do prije dva tjedna je mirisalo na titulu i duplu krunu. Možda su samo vaša očekivanja bila previše."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisu igrači krivi????Kriv je struka koja ih je dovela. Treba napraviti prvo reda u upravi kluba, onda dalje, škola nogometa itd...".

"BOG... MAJKA... HAJDUK... u čemu je problem, izgubili pa što... ispali iz lige pa što... Triba minjat upravu, igrači nisu krivi... ništa ne može ugasiti ljubav prema biloj boji. HŽV."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čak mi je ovo malo i žao za gledati, ti momci i da imaju kvalitete nisu u stanju odraditi tekmu bez ogromnog pritiska od ovih klošara."

"Radije bih igrao u S. Koreji. Ovako se ponižavati... Zar nije dosta što su izgubili, nego idu lizati noge navijačima... I kad onaj na ogradi kaže idite, okrenu se i pokunjeni odu kao zadnja..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je dno sporta."

"Miriše na titulu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo Lovriću, zovu te u Hajduk da dođeš igrati. Svaki igrač ovo sanja."

"Jadno na šta je Hajduk spao, ovo nema ni u seoskim ligama. Užas užasa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Game over... Od sada lagano gledam boćanje, pikado i stolni tenis."

"Ako čita koji igrač Hajduka ove komentare volio bih da mi odgovori na ova pitanja!!! Jel tih par tisuća eura plaće bitnije od mirnog hodanja gradom?? Volite li svoje roditelje?? (ne reagirate nitko na je*anje majki) i možete li se pogledati u ogledalo nakon je*anja majke, a ta žena se odrekla svega da biste bili to što jeste??? I za kraj vam želim reći NAPUSTITE TAJ KLUB, SLIČNE NOVCE ĆETE ZARADIT I U KONZUMU."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pape i dida bili su Torcida, a sad pape i dida umiru od stida."

"Nisam vidio da su navijači Milana postrojili svoje igrače kao i igrače Manchester Utd, evo danas je Barca izgubila od kluba koji da igra protiv nas rekli bismo da smo mi favoriti. Da ne spominjem Bayern koji je popio petardu, pogledajte šta se desilo prošli tjedan PSV-u doma. Izgubili 0:4 i nigdje ne piše da su ih njihovi navijači postrojavali. Nikad, ali nikad neće biti u klubu rezultata dok si navijači umišljaju da će praviti reda u klubu, postavljati i mijenjati trenere i ostalo rukovodstvo. Zato se i s pravom govori da ulica vodi klub. Ako se u tome nešto ne promijeni badava nam smjene trenera i uprave, a ovo zlo ostaje. Tko će od navijača ili vašeg Hajduka, makar sam i sam član, nešto poduzeti da ne plaćamo silne kazne."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A di je ona... i kad gube i kad tuku uvijek vjerni svom Hajduku... Pustite momke na miru, da su dobri igrači igrali bi u nekom stranom klubu. Hajduk je ime, tradicija, svetinja za nas iz Splita, a da je u dobrom stanju - nije."

"Ne treba Hajduku trener koji priča o junačkoj povijesti kluba i svom srcu koje kuca samo za Hajduk. Trenera koji gleda unaprijed i upravu koja nije uprava ulice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bravo za Torcidu, srušiti dostojanstvo igrača koji su isto tako samo ljudi. Ako su to navijači koji vole svoj klub, e onda ne znam što sam ja. Zar misle da je igračima lako. Istina, plaćeni su da igraju, ali i drugi su. Svi igraju, ovo ne opravdavam."

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo