ŽDRIJEB LIGE NACIJA NIJE POMAZIO VATRENE: / Hrvatska dobila najgore moguće protivnike. Nisu bolje prošli ni Srbi i BiH!

Image
Foto: Profimedia

Liga nacija kreće početkom rujna ove godine

3.3.2020.
18:36
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u skupini 3 Lige nacija s Švedskom, Francuskom i Portugalom, odlučio je ždrijeb u Amsterdamu. Prvoplasirana reprezentacija iz skupine igrat će na završnom turniru Lige nacija, a posljednjeplasirana ispada iz najjačeg razreda.

Liga nacija kreće početkom rujna ove godine (3-5. rujna), a preostali terminu su 6-8. rujna, 8-10. listopada, 11-13. listopada, 12-14. studenog i 15-17. studenog ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


18:43 - Hrvatima će sudbinu krojiti Luis Figo. U A1 ide Poljska, Island ide u A2, Hrvatska u A3 ide, Njemačka u A4. Bosna i Hercegovina ide u A1, Danska ide u A2, Hrvatima se u A3 pridružuje Švedska, Ukrajina u A4. Italija ide u A1, Belgija u A2, Vatrenima dolazi Francuska u A3, Španjolska ide u A4. Nizozemci u A1, Engleska u A2, Hrvatskoj dolazi Portugal u A3, Švicarska ide u A4. To je to...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

18:34 - Ligu B izvlači Rafael van der Vaart. U B1 ide Rumunjska, u B2 ide Izrael, u B3 Mađarska, te u B4 Bugarska. Sjeverna Irska ide u B1, Slovačka u B2, Turska ide u B3, Irska ide u B4. Norveška ide u B1, Škotska u B2, Srbija ide na B3, Finska u B4. Austrija kompletira B1, Češka ide u B2, Rusija ide u B3 i odmah je nastala graja i bilo je dosta uzdisanja, a Wales kompletira B4.

Image
Image

18:25 - Izvlačenje Lige C odradti će Phipippe Senderos. Azerbajdžan ide u C1, Armenia ide u C2, Moldavija ide u C3, Kazahstan ide u C4. Luksemburg ide u C1, Estonija ide u C2, Slovenija ide u C3, Letonija ide Kazahstanu u C4. Cipar ide u C1, Makedonija u C2, Kosovo ide u C3, Bjelorusija ide u C4. Crna Gora ide u C1, Gruzija ide u C2, Grčka ide u C3, Albanija u C4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

18:15 - Malta ide u D1 grupu Lige D, u D2 ide San Marino. Malti se pridružuje Andora i Latvija, zatim Lihtenštajn ide u D2 San Marinu. Farski Otoci kompletiraju D1, a Gibraltar D2. Dakle...

D1: Farski Otoci, Andora, Latvija i Malta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

D2: Gibraltar, San Marino i Lihtenštajn.

18:10 - Ždrijeb će voditi David Seaman, a prvo se kreće s Ligom D, romantičarima vjerojatno najdraža liga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18:00 - Počeo je ždrijeb...

17:00 - Sat vremena je ostalo do ždrijeba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Jakosne skupine Liga A:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva skupina: Portugal, Nizozemska, Engleska, Švicarska

Druga skupina: Belgija, Francuska, Španjolska, Italija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treća skupina: BiH, Ukrajina, Danska, Švedska

Četvrta skupina: HRVATSKA, Poljska, Njemačka, Island

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina smrti

U prvom potu se nalazi aktualni pobjednik Portugal, Nizozemska, Engleska i Švicarska. U drugom su Belgija, Francuska, Španjolska i Italija, dok su u trećem Ukrajina, Danska, Švedska te Bosna i Hercegovina.

Najgora skupina u koju možemo upasti izgleda zbilja zastrašujuće, a bila bi ona, po nekim odnosima snage ona s Englezima, Francuzima i Dancima, iako ne bi bilo ništa jednostavnije ni da su na mjestu Engleza Nizozemci, a na mjestu Francuza opasni Belgijci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nismo se proslavili

Natjecanje je svjetlo dana prije dvije godine, a ove će se također održati u listopadu i studenom. Podsjetimo se, Vatreni se nisu proslavili u starom formatu Lige nacija, završili su na posljednjem mjestu skupine sa Španjolskom i Engleskom.

Ali ipak nismo ispali jer se format natjecanja promijenio pa se broj momčadi u A ligi povećao sa 12 na 16 i Hrvatska je ipak ostala u elitnom razredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo