'POSLANICA' IZ MEĐUGORJA / Zdravko Mamić u ponoć poslao 'eksplozivnu' poruku: Evo što kaže najpoznatiji hrvatski bjegunac

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Dinamo je u 2021. godini osvojio naslov prvaka i Kup, plasirao se u četvrtfinale Europa lige, a u drugoj polovici godine zauzeo drugo mjesto u skupini Europa lige izborivši plasman u proljetni dio natjecanja

21.1.2022.
8:33
Armin Durgut/PIXSELL
VOYO logo

Institut IFFHS je u svom izračunu uvrstio maksimirsku momčad na šesto mjesto najuspješnijih klubova u 2021. godini. Kako se među tom šestoricom nalaze i tri južnoamerička kluba, to znači da je Dinamo u takvom "logaritmu" treći najbolji u Europi, objavio je sinoć maksimirski klub.

Javio se tim povodom i najpoznatiji hrvatski bjegunac Zdravko Mamić, koji je osuđen na zatvorsku kaznu zbog izvlačenja novca iz Dinama, a od pravde je pobjegao u Međugorje. Evo što je Mamić objavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Palmerias najbolji

Na vrhu ljestvice je aktualni južnoamerički prvak, brazilski Palmeiras iz Sao Paula, s 322 boda, odmah iza je njegov ligaški suparnik iz Belo Horizontea, Atletico Mineiro, s 313, dok se na trećem mjestu, kao najbolji europski predstavnik, nalazi Manchester City s "okruglih" 300 bodova. Četvrto mjesto dijele Chelsea i Flamengo iz Rio de Janeira s 289, dok je odmah iza njih Dinamo s 282. Top 10 zaključuju Bayern s 271, Real Madrid s 262, Ajax s 261 i brazilski Athletico Paranaense s 252 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parametri pri statističkom izračunu podrazumijevaju učinak momčadi u domaćim i međunarodnim natjecanjima unutar kalendarske godine. Uključena su isključivo natjecanja pod okriljem nacionalnoga saveza, UEFA-e i FIFA-e. Nacionalna prvenstva kategorizirana su u četiri kvalitativna razreda, a sukladno tome određen je i način bodovanja za IFFHS-ovu ljestvicu najuspješnijih klubova.

Image
STIŽU REAKCIJE /

Srpski mediji raspisali su se o hrvatskim rukometašima: Pogledajte što se piše o našim Kaubojima u susjedstvu

Image
STIŽU REAKCIJE /

Srpski mediji raspisali su se o hrvatskim rukometašima: Pogledajte što se piše o našim Kaubojima u susjedstvu

Dinamo je u 2021. godini osvojio naslov prvaka i Kup, plasirao se u četvrtfinale Europa lige, a u drugoj polovici godine zauzeo drugo mjesto u skupini Europa lige izborivši plasman u proljetni dio natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Palmeiras je postao 16. pobjednik ovoga natjecanja. Ovaj prestižni epitet dosad su uspijevali dohvatiti Barcelona pet puta, Real Madrid u četiri navrata, Liverpool triput, po dvaput Bayern, Manchester United, Milan, Inter, Juventus i Sevilla. Po jednom su laskavi naslov osvajali Roma, Ajax, PSG, Valencia, Atletico Madrid, kolumbijski Atletico Nacional i sad Palmeiras.

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo