ZBOG MANDŽUKIĆA OČITAO JEDNU OD NAJBRUTALNIJIH LEKCIJA JUVENTUSU: / 'Znate zašto vam je to bio jako glup potez'

Image
Foto: Profimedia

U Juventusu vjerojatno ne prate Mandžukića, ali prate ga navijači

13.2.2020.
11:44
Profimedia
VOYO logo

Jednom kada zaradite nadimak "uno di noi" kod navijača, barem u Italiji, gotovo ga se nikada nećete riješiti. Hrvatskom napadaču Mariju Mandžukiću navijači su svojevremeno razvili transparent s njegovim likom preko cijele tribine, a time su mu dokazali da je jedan od njih i da će im zauvijek ostati u sjećanju. Odlazak Marija Mandžukića iz Juventusa dosta je teško "sjeo" većini pristalica Juventusa jer igrača koji toliko grize, bori se i trudi za svoju momčad, nažalost, možda neće tako skoro imati u svojim redovima.

U trenucima kada se Juventus muči, kada je ekipa u krizi, a trener Maurizio Sarri bori se s motivacijom i podizanjem morala, Mario Mandžukić zabija u dresu katarskog Al-Duhaila. U Juventusu vjerojatno ne prate Mandžukića, ali prate ga navijači i eto, jedan od poznatijih, Arjun Pradeep. Pradeepa prati oko 30 tisuća ljudi na Twitteru, a nerijetko gostuje i na ESPN-u i Guardianu kada su u pitanju teme oko Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pradeep je savršeno objasnio u jednoj raspravi zašto je Juventus pogriješio kada je prodao Mandžukića. Jedan je navijač u njegovoj objavi pokrenu raspravu sljedećom tvrdnjom: "Bio je jako glup potez riješiti se Mandžukića ako u momčadi imate nekonzistentne igrače kao što su Dybala i Higuain". A na to se nadovezao Pradeep...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi koji su kritizirali Mandžu zbog manjka golova moraju prestati smišljati alibije drugim igračima zbog istog razloga. Mandžukić je pritiskao, pomagao bekovima i igrao na krilu. Primijenite iste kriterije na sve igrače", napisao je i u sljedećem komentaru naglasio, "Imam problem s onima koji su Mandžukića kritizirali zbog manjka golova, a sada daju alibije za Higuaina i Dybalu koji koštaju 32 milijuna eura godišnje, a zabiju zajedno koliko je zabijao Mario", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pradeep je inicijalno htio naglasiti kako je sav golgeterski teret na svoja leđa preuzeo Cristiano Ronaldo koji je zabio 20 golova za Juventus, a Gonzalo Higuain, zbog kojeg je Mandžukić izgubio mjesto u momčadi i na koncu je morao napustiti klub, na svom kontu ima samo pet golova. Njegova poanta je bila da je Juventus trebao dati šansu Mandžukiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo