'Zašto sramote Slavoniju zbog gubitnika Štimca?'

Kako su dva stara prijateljska nogometna kluba, Dinamo i Cibalia, postali 'najveći' neprijatelji? Jednostavno.

13.3.2011.
19:04
VOYO logo

Dinamo je s 1:0 pobijedio Cibaliju u Vinkovcima, preskočio veliku prepreku na putu do naslova prvaka, ali ostao je gorak okus nakon te pobjede. U autobusu je na povratku iz Slavonije bilo turobno, kao da se vraćaju s pogreba. Uime Dinama oglasio se direktor za odnose s javnošću Tomislav Marčinko.

"Konsternirani smo, razočarani i tužni događajima u Vinkovcima. Grubosti na terenu, huliganizam na tribinama i rasizam prema Sammiru zaista su neoprostivi i moraju biti najoštrije sankcionirani. Ali, još je poraznija činjenica da vodstvo Dinama nitko nije dočekao uime Cibalije, da nas nitko nije pozdravio niti ponudio makar čašom vode, da se nitko nije časnom predsjedniku Dinama Mirku Barišiću ispričao za gnjusne uvrede koje je doživio od navijača".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gdje je nestala tradicionalna gostoljubivost Vinkovaca i Slavonije? Zar je moguće da vodstvo Cibalije takvim postupcima sramoti Vinkovce i Slavoniju zbog gubitnika Igora Štimca? Zaista poražavajuće", iznio je stav plavih Marčinko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomenimo da su plavi u Vinkovce ušli pod pratnjom specijalne policije, da su stalno bili čuvani, a i iz Vinkovaca su nakon utakmice otišli pod jakom policijskom pratnjom da im se ne bi nešto dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito tabori Igora Štimca i Vlatka Markovića (Zdravka Mamića) i dalje vode rat svim oružjem i pitanje je kada će tome doći kraj. A nogomet trpi.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201103100817006 arti-201103120210006 arti-201103120446006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo