ZAŠTO BAYERN NIJE OTKUPIO PERIŠIĆA? / Talijani imaju zanimljiv odgovor, evo kakva je situacija s Vatrenim

Image
Foto: Profimedia

Posao je trebao biti gotov do kraja prošlog mjeseca

9.6.2020.
10:17
Profimedia
VOYO logo

Zašto Bayern nije otkupio IvanaPerišića i što stoji iza toga, pita se u utorak talijanski Calciomercato. Bayern je prema otkupnoj klauzuli imao rok do 31. svibnja kako bi uplatio 20 milijuna eura i zadržao Perišića, no ništa se nije dogodilo.

“Drugačija je to priča od one između Maura Icardija i PSG-a, ali to nije iznenadilo nikoga u Interu jer su ekonomska kriza nakon koronavirusa i nastavak sezone u Njemačkoj vodili u tom smjeru. Je li sve propalo? Nije, samo je potrebno malo više vremena kako bi se postigao dogovor. Klubovi su u odličnim odnosima i došlo je do virtualnog rukovanja između vodstva klubova kako bi se omogućili Bayernu da kasnije otkupi Perišića”, navode Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Bayern Munich's Croatian midfielder Ivan Perisic reacts during the German first division Bundesliga football match Bayern Munich v Schalke 04 in Munich on January 25, 2020., Image: 494844734, License: Rights-managed, Restrictions: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no, Credit line: Christof STACHE / AFP / Profimedia

“Inter računa da će zaraditi na Hrvatu, koji im nije prioritet za iduću sezonu. Optimistični su jer se Flickov Bayern bori na svim frontovima i bit će im potreba u utrci za trofeje. Inter bi ga mogao pustiti za nižu cijenu jer ga Antonio Conte nema u svojim planovima, a i Hrvat bi također htio ostati u Bavarskoj. Znakovi su povoljni i klubovi bi se trebali uskoro dogovoriti”, zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo