IMALI SU ŠTO ZA REĆI / Zanimljive reakcije nakon utakmice na Poljudu. Gustafsson priznao da ih je spasio vratar, trener Lokomotive: 'Pa nije se znalo tko je domaćin'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Priznaje trener Hajduka da ih je na kraju spasio vratar Kalinić

26.9.2021.
22:28
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka svladali su teškom mukom Lokomotivu 1-0 na Poljudu, u utakmici 10. kola Prve HNL. Igrač odluke opet je bio Marko Livaja i to u utakmici u kojoj je Lokomotiva bila vrlo blizu iznenađenja.

Utakmicu je komentirao trener Hajduka, Jens Gustafsson. "Jako teška utakmica protiv jako dobrog protivnika. Smatram sa smo tijekom 90 minuta kontrolirali utakmicu, ali nismo kreirali šanse koliko smo planirali. U drugom dijelu je ubijen ritam zbog mnogo prekida, ali presretni smo zbog tri boda u teškom susretu", rekao je Gustafsson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznaje trener Hajduka da ih je na kraju spasio vratar Kalinić. "Lovre je žrtvovao mnogo, sada smo vidjeli pravog vratara koji nas je spasio na kraju. Ponosan sam na njega i sve igrače, odradili smo svoje kroz utakmicu. Imamo mnogo novih igrača. Treba nam vremena, želimo rasti. Iza nas je dobar tjedan i idemo u Osijek puni samopouzdanja", kazao je trener Hajduka.

Image
JAKO TEŠKO IZBOREN REZULTAT /

Čudesni Marko Livaja zabio prekrasan pogodak u samoj završnici i donio Hajduku pobjedu protiv Lokomotive

Image
JAKO TEŠKO IZBOREN REZULTAT /

Čudesni Marko Livaja zabio prekrasan pogodak u samoj završnici i donio Hajduku pobjedu protiv Lokomotive

'Nije se znalo tko je domaćin'

Susret je također komentirao i trener Lokomotive, Silvijo Čabraja. Njegova je momčad na samom kraju utakmice imala nekoliko prilika za izjednačenje, ali nisu uspjeli zabiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo priliku za zgoditak i u 98. minuti utakmice. U nogometu je nepisano pravilo, Pivarić ima dobru šansu, ne postigne gol - zatim primimo gol iz poluprilike. U zadnjoj minuti Kačavenda je imao dobru priliku pred golom, ne zabije, i nažalost, bodovi se na taj način ne mogu dobiti. Međutim, svojim igračima mogu samo čestitati na igri. Hajduk nije bio dominantna ekipa u ovoj utakmici, pružili smo im dostojan otpor i u konačnici se po igri nije znalo tko je domaćin, a tko gost. Bila je ovo jako dobra utakmica. Mi smo mlada ekipa, razvijamo mlade igrače, dobro igraju, daju sve od sebe i nadam se da ćemo nastaviti u tom tonu", rekao je trener Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo