ganac s kratkim fitiljom / Zaiskrilo u Hajdukovoj svlačionici: Ahmed Said poludio na Stipicu nakon remija s Lokomotivom

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Ganski napadač Ahmed Said navodno je 'pukao' nakon nedjeljnog remija Hajduka protiv Lokomotive u Splitu

26.9.2017.
12:15
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Splitski Hajduk ponovno je razočarao navijače na samom startu sezone. Tri kola momčad s Poljuda ne zna za pobjedu i nakon samo 10 prvenstvenih kola za vodećim Dinamom zaostaju već devet bodova, a za prošlogodišnjim prvakom Rijekom pet bodova. 

Iako u sportu ništa nije nemoguće, povijest nas uči da je prvenstvo već riješeno, barem što se Hajduka tiče, i očekuje se da će se u nastavku sezone za naslov potući Dinamo i Rijeka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takva situacija naravno, stvara lošu atmosferu u momčadi, a navodno je već nekoliko puta zaiskrilo i među suigračima iz poljudske svlačionice, piše Slobodna Dalmacija. 

Naime, ganski napadač Ahmed Said navodno je 'pukao' nakon nedjeljnog remija Hajduka protiv Lokomotive u Splitu, pa se u svlačionici počeo derati na vratara Dantea Stipicu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vrijeme utakmice nervozno je reagirao i na suparničkog napadača Dejana Radonjića, koji je optužio Saida da ga je vrijeđao na terenu. 

"Nisam ništa ružno govorio Radonjiću, samo sam ga želio požuriti. Da što prije nastavimo utakmicu", opravdavao se Said. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon kraja utakmice, svoju porciju u svlačionici dobio je i Stipica, koji je prema mišljenju Ganca, prelako primio izjednačujući pogodak. 

O tome u Hajduku neće govoriti, sve ostaje u svlačionici. Nije prvi put da Said ima kratak fitilj, jednom je šutirao bocu prilikom zamjene, nedavno je poželio sam izvesti penal protiv Evertona pa ga je promašio, a poslije se ispričavao klubu, suigračima, navijačima, piše Slobodna Dalmacija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo