ZAGRIJAVANJE ZA UTAKMICU: / Englezi se brutalno sprdaju na Lovrenov račun, Španjolci pišu zašto Vatreni postižu nestvarne rezultate

Image
Foto: AFP

Hrvatskom braniču priomijenjeni su podaci na engleskoj verziji Wikipedije.

18.11.2018.
13:01
AFP
VOYO logo

Nakon poraza u Zagrebu španjolska nogometna reprezentacija može na završni turnir Lige nacija jedino ako Engleska i Hrvatska na Wembleyu odigraju bez pobjednika. Stoga se ta utakmica našla u fokusu tamošnjih medija, a takav je slučaj i s Marcom.

"Enriquevi izabranici imali su sve u svojim rukama nakon što su pobijedili obje reprezentacije u prve dvije utakmice, ali sada moraju sjediti i čekati. Neki će se moliti, drugi će paliti svijeće, a treći će se nadati da će rezultat opravdati igru na terenu", pišu, pa se osvrću na Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka Modrić vratio se u formu u pravo vrijeme kako bi naškodio Španjolcima, hoće li to učiniti i Engleskoj", pitaju se pa se osvrću na karakter Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dive se Vatrenima

"Svi hrvatski igrači govorili su o ponosu igranja za svoju zemlju i to je način na koji njihovi igrači razmišljaju, sve daju za svoju zemlju i zbog toga postižu rezultate koji se drugima čine nemogućima. Nakon poraza od Španjolske prije dva mjeseca sigurno nitko nije mislio da će pobijediti golom u zadnjoj minuti", napominju.

Napad na Lovrena

Potom su se osvrnuli na Engleze za koje ističu da također ovise o ishodu nedjeljne utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bitka je počela jučer napadom hakerskim napadom na Lovrenovu stranicu na Wikipediji gdje stoji da je branič poznat poznat po udaranju Sergija Ramosa, porazu u mnogobrojnim finalima i tvrdnji da je najbolji branič na svijetu",navode.

Za kraj pišu da su Kane i Modrić ključne figure svojim momčadi na putu prema finalu, dok se Španjolci nadaju remiju i plasmanu na završnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo