ZABRINJAVAJUĆI PODATAK UOČI TURSKE: /

Hrvatska bez Rakitića češće gubi nego pobjeđuje

Image

Još uvijek nije potvrđen dolazak Ivana Rakitića u kamp reprezentacije.

2.9.2016.
14:21
VOYO logo

Obitelj mi je uvijek na prvom mjestu i zato sam zamolio izbornika i suigrače za razumijevanje. Najnoviji pregledi prošli su u redu i ako liječnici danas to potvrde, pridružit ću se Hrvatskoj na vrijeme. U protivnom ne bih bio koncentriran i usredotočen na nogomet, a takav ne bih bio od koristi reprezentaciji, javio se IvanRakitić nakon što su mediji danima nagađali zašto kasni na okupljanje.

Na kraj se ispostavilo da je ostao u Barceloni zbog zdravstvenih problema mlađe kćeri Adare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da još uvijek nije potvrđen njegov dolazak u kamp reprezentacije izbornik Ante Čačić zasigurno već ima momčad u glavi koja će istrčati bez njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izglednim se čini da bi Rakitićevu poziciju u momčadi mogao zauzeti Marcelo Brozović. Lijevo i desno od njega bili bi Perišić i Pjaca dok je za očekivati da će ispred sam u napadu zaigrati Mandžukić. Iza njega bi pak u formaciji 4-2-3-1 bili Modrić i Badelj. S obzirom da Danije Subašić ima problema s ozljedom, baš kao i Josip Pivarić vjerojatno će na golu biti Lovre Kalnić, dok će u obrani s desna na lijevo startati Vrsaljko, Ćorluka, Lovern i Strinić.

Ono što je zabrinjavajuće je to što je Hrvatska, piše Goal, u osam službenih utakmica bez Rakitića dosta loše prošla. Ubilježila je tri pobjede (Austrija, Izrael, Malta), jedan remi (Belgija) i čak četiri poraza (Makedonija, Gruzija, Grčka, Škotska)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo