ZABIJA SVAKIH SEDAM I POL MINUTA: / Hrvatskoj će prijetiti savršeni napadač

Image

Hrvatski nogometaši će početkom listopada dočekati finsku izabranu vrstu u nastavku kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo kojem će za dvije godine domaćin biti Rusija.

12.9.2016.
20:36
VOYO logo

Utakmica je to koja se na Maksimiru igra šestog dana sljedećeg mjeseca i koja će igračima Ante Čačića morati poslužiti za osvajanje tri boda nakon što su u prvom susretu skupine I odigrali 1-1 protiv pomlađene Turske. Prijetnja za novi neželjeni ishod postoji, a u ovom trenutku mnogi su pogledi uprti u 21-godišnjeg mladića, napadača bundesligaškog kluba Bayera iz Leverkusena. Ne bez razloga.

Joel Pohjanpalo je trenutačno, baš kao i Bayernova zvijezda Robert Lewandowski, strijelac četiri pogotka iz dosadašnje dvije odigrane utakmice u njemačkom prvenstvu. Razlika postoji - Poljak je do učinka došao u punoj minutaži, a mladom Fincu je za to bilo dovoljno na travnjaku provesti tek 30 minuta. Sve to znači da u jednoj od najjačih europskih liga zasad prosječno pogađa svakih sedam i pol minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno zanimljivo, pogotke je postigao iz četiri udarca u okvir gola, a pritom pogađao mrežu Borussije Mönchengladbach i HSV-a kojem je utrpao hat-trick u razmaku od 79. minute do kraja ogleda.

Pohjanpalo se, inače, svijetu predstavio kao 17-godišnjak koji je igrajući za HJK Helsinki u samo 162 sekunde postigao savršeni (glavna, obje noge) hat-trick sastavu Mariehamna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo