ZA KOVAČIĆA ZAINTERESIRANO ČAK 6 KLUBOVA: / Sve do i jednog su europski - velikani!

Image
Foto: AFP

Za zvijedu Vatrenih Matea Kovačića zainteresirani Roma, Inter, Juventus, Manchester United i Tottenham

28.6.2018.
14:22
AFP
VOYO logo

Nakon što je Real Madrid stavio Matea Kovačića na transfer listu šest momčadi iz Italije i Engleske zainteresirano je za njegovim dovođenjem, pišu španjolski mediji.

Sportske novine AS i Mundo Deportivo navode da su zainteresirani Roma, Inter, Juventus, Manchester United i Tottenham a Marca dodaje i drugoplasiranu momčad španjolskog prvenstva Napoli kojeg ovo ljeto preuzima Carlo Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MADRID NEMA NAMJERU PUSTITI KOVAČIĆA: Europski prvak tražit će suludu cifru od potencijalnih kupaca

Kovačić, 24-godišnji vezni igrač, prošlu subotu je preko novina Marca poručio da je "za njega najbolje da ode u drugi klub gdje bi imao priliku igrati u kontinuitetu u prvoj postavi". On je u Real Madridu tri godine a ugovor ima do 2021. godine. Real Madrid je poručio da mu neće otežavati odlazak te da će ga pustiti stigne li zadovoljavajuća ponuda...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što sada trebaju napraviti Roma, Juventus i klubovi iz engleske Premier lige jest poslati čvrstu ponudu", rekao je dužnosnik Real Madrida.

Madridski klub je doveo Kovačića iz milanskog Intera za 31 milijun eura a njegova sadašnja cijena iznosi 30 milijuna eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić je u prošle tri godine sudjelovao u 109 utakmica za Real Madrid, uglavnom ulazeći s klupe. Zabio je tri gola a osam puta je asistirao. Prošle sezone su na sredini terena u formaciji 4-3-3 prednost dobivali Luka Modrić, Toni Kroos i Casemiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo