SKANDAL / Vrsaljko izgubio živce i htio se tući, bacao bocu, trojica ga držala: Pojavila se snimka nezapamćenog ludila u tunelu, policija intervenirala

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Incident u tunelu. Umalo došlo do opće makljaže igrača Atletico Madrida i Cityja, Vrsaljka držala trojica u jednom trenutku. Savić se također obračunavao

14.4.2022.
6:49
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Nogometaši Manchester Citya plasirali su se sinoć u polufinale Lige prvaka nakon što u uzvratu u Madridu odigrao 0-0 s Atleticom, te obranio pobjedu (1-0) iz prve utakmice. 

Image
OTEO SE KONTROLI /

Pogledajte incident s kraja utakmice: Vrsaljkov najdraži suigrač totalno poludio, jednu zvijezdu Cityja vukao po travnjaku, drugu čupao za kosu

Image
OTEO SE KONTROLI /

Pogledajte incident s kraja utakmice: Vrsaljkov najdraži suigrač totalno poludio, jednu zvijezdu Cityja vukao po travnjaku, drugu čupao za kosu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico je od 90. minute igrao bez isključenoga Felipea.

City u polufinale na Guardiolin način

Manchester City je prošao u polufinale Lige prvaka u ružnoj i nervoznoj utakmici na stadionu Wanda Metropolitano, na kojemu je domaća momčad, ipak bezuspješno, učinila sve dopušteno i nedopušteno da postigne gol i izbori produžetke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Vrsaljko u akciji protiv 'Građana'.

A ružno je bilo nakon utakmice s hrvatskim reprezentativcem Šimom Vrsaljkom u glavnoj ulogi. Naime, pojavio se video koji pokazuje situaciju u tunelu nakon završetka susreta. Hrvatski reprezentativac u potpunosti je izgubio živce, u nekoliko navrata pokušao je napasti igrače Cityja na koje je urlao i bacio plastičnu bocu, a čak trojica suigrača i ljudi iz Atleticovog osoblja su ga pokušavali zadržati. Vrsaljko se prvo pokušao obračunati s Walkerom, navodno ga je i pljunuo, vidi se kako je na njega i bacio spomenutu plastičnu bocu, a nakon toga on i Savić su imali svoj obračun sa svima valjda, posebno s Grealishom. Više o tome čitajte - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je, barem ovako na prvu, što se vidi na snimkama, najaktivniji i najratoborniji u madridskom sastavu, ali nije bio jedini. Toliko se, naime, zakuhalo da je policija morala interventirati. Na Twitteru su se pojavile informacije kako su se zakačili Vrsaljko i Savić, nogometaši s Balkana, sa svima u momčadi Cityja. Inače, informacije su iz španjolskih i ostalih stranih medija, ali i sve se može vidjeti i na snimci.

Snimka sve pokazuje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku ulaza u tunel, u trenutku kad je Šime gore na stepenicama i kasnije bio u napadu, može se vidjeti nekoliko pokušaja sukoba igrača. Pritom, moramo to naglasiti, nervozniji i aktivniji u pokušaju su bili igrači Atletico Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li Šime pljunuo prema suparničkim igračima?

Nekoliko stranih izvora s Twittera navodi da je Vrsaljko u jednom trenutku i pljunuo prema suparničkim igračima, a u njima se ne navodi prema kome točno. Nije on jedini koji je izgubio živce. Na početku videa vidi se i kako Stefan Savić žustro raspravlja s rivalom", javljaju španjolski mediji.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo