VRIJEME JE ODLUKE: / Sevilla nije zainteresirana, ali postoji novo rješenje

Image
Foto: AFP

Pred mladim hrvatskim nogometašem Alenom Halilovićem su odlučujući dani koji bi mu mogli odrediti daljnji tijek karijere.

22.7.2015.
10:36
AFP
VOYO logo

Prošlu je sezonu, podsjetimo, Halilović proveo u Barceloni B koja je ispala iz druge lige. Izvjesno je da 19-godišnji ofenzivni veznjak neće igrati u trećoj španjolskoj ligi, tako da u aktualnom europskom prvaku sada traže najbolju opciju za nastavak njegove karijere.

Bilić kao spas?

Intenzivno se u posljednje vrijeme spominje mogućnost posudbe Sevilli, ali veliko je pitanje bi li u andaluzijskoj momčadi Halilović dobio pravu priliku s obzirom na kvalitetu momčadi. Uostalom, i sportski direktor Seville Ramon Rodriguez Monchi je u razgovoru za AS dao do znanja da aktualni osvajač Europske lige baš i nije zainteresiran za hrvatskog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Halilović će biti važan igrač u budućnosti, ali na toj poziciji ne tražimo nove igrače, dobro smo pokriveni", rekao je Monchi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski mediji su stoga u srijedu ponovno oživjeli priču da bi Halilović mogao završiti na posudbi u West Hamu. Navode da je bivši hrvatski izbornik i aktualni menadžer ČekićaraSlaven Bilić dobro upoznat s Halilovićevim talentom i da ga iznimno cijeni, te da je klub već dao do znanja Barceloni da bi volio dovesti mladog veznjaka na posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo