VRAĆA LI SE VELIKI ŽUTI NA MAKSIMIR? / Prosinečki prokomentirao priču koja je odjeknula Hrvatskom i regijom

Image
Foto: AFP

Privremeno je na klupu sjeo Zoran Mamić,a tek će se nakon završetka prvenstva znati tko će biti trajno rješenje

8.7.2020.
14:08
AFP
VOYO logo

Igračka je legenda i bivši trener Crvene zvezde, bio je i izbornik BiH, a ne treba posebno spominjati što je sve napravio za hrvatsku reprezentaciju i Dinamo. Zbog svega toga jasno je zašto je vijest da je RobertProsinečki najveća maksimirska želja odjeknula u regiji.

Image
'SRPSKI ZET PREUZIMA DINAMO, KAKVA SPRDNJA': /

Mediji iz susjedstva raspisali se o novom-starom treneru Modrih

Image
'SRPSKI ZET PREUZIMA DINAMO, KAKVA SPRDNJA': /

Mediji iz susjedstva raspisali se o novom-starom treneru Modrih

Nakon smjene IgoraJovićevića s klupe Dinama on je postao jedan od kandidata za novog trenera. ZoranMamić je preuzeo tu funkciju do kraja prvenstva, a onda će Modri donijeti definitivnu odluku o novom strategu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Situacija je takva da ne smijemo brzati u odluci i dozvoliti si krivi korak. Europska natjecanja jako su blizu a znamo koliko Dinamu i hrvatskom nogometu znači igranje u europskim skupinama. S ove tri utakmice do kraja sezone dobit ćemo na vremenu do konačne odluke tko će voditi Dinamo u sljedećoj sezoni”, poručio je Mamić nakon preuzimanja klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ne isključuje se mogućnost da on tamo ostane, ali niti da dođe Prosinečki, koji je trenutačno trener turskog Kayserispora, s kojim se bori za ostanak u prvoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve što sad kažem, neće biti dobro. Kad sam dolazio, ostanak u ligi bio je ‘nemoguća misija’, a sad smo vrlo blizu ostvarenja cilja! I sad doista nije vrijeme da pričam o bilo čemu drugom. Želim ovo završiti na najbolji način, to je stvarno postala dobra priča i ne bi bilo u redu da sad govorim kako je moja ambicija otići u neki drugi klub, u doba kad je Kayserispor pred velikim iskušenjima. Ne bi to bilo korektno prema predsjednici, zbog koje sam i došao ovdje i želim da zajedno uspješno okončamo ovu misiju. A onda ćemo vidjeti, onda ću, ostanemo li u ligi, najprije s njom razgovarati o možebitnom produženju ugovora. A ispadnemo li, ionako sigurno odlazim, jer u Turskoj inozemni treneri ne smiju biti na klupi drugoligaša”, poručio je Prosinečki putem Sportskih novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo