VRAĆA LI SE U EUROPU? / Zbog ove je dvije stvari Kranjčarov transfer na čekanju

Image
2.6.2016.
8:53
VOYO logo

Kranjčar je od ožujka član New York Cosmosa koj igra u NASL-u, drugom razredu sjevernoameričkog nogometa. No, nekadašnji nogometaš Dinama i Hajduka potpisao je kratkoročan ugovor koji mu istječe za nekoliko dana, tako da mu je budućnost prilično neizvjesna.

Barton već potpisao

Osim toga, na nedavnoj je utakmici zadobio ozljedu bedrenog mišića koja će ga još neko vrijeme držati izvan terena, pa je pitanje hoće li više uopće zaigrati za Cosmos. U njujorškom klubu se nadaju da će produljiti ugovor, ali zasad nema vijesti o tome, a prema pisanju škotskih medija, Rangers je i dalje zainteresiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do zastoja je, tvrdi Daily Record, došlo iz dva razloga. Prvi je taj što je menadžer Rangersa Mark Warburton na godišnjem odmoru, a drugi leži u podatku da Kranjčar trenutno uči za UEFA-inu trenersku B licencu, pa mu transfer nije u prvom planu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li se Kranjčar odlučiti za nastavak života u New Yorku ili za povratak u Europu, trebalo bi biti poznato vrlo brzo. Rangers ga u svakom slučaju nakon povratka u škotski Premiership želi u svojim redovima, zajedno s Joeyjem Bartonom koji je već stigao iz Burnleyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo