VRAĆA LI SE IBRAHIMOVIĆ U ITALIJU: / 'To je najveći klub u kojem sam igrao'

Image
Foto: AFP
9.5.2016.
14:16
AFP
VOYO logo

Ibrahimović je u nedjelju po treći put u četiri sezone primio nagradu za najboljeg igrača u francuskom prvenstvu, a okupljene predstavnike medija ponajviše je zanimalo gdje će nastaviti karijeru.

Uskoro će se sve znati

"To ovisi i o drugima, a ne samo o meni. Ja samo želim igrati, a gdje će to biti još ćemo vidjeti. Uskoro će se sve znati", kazao je Šveđanin. U posljednje vrijeme opet je aktualiziran mogući povratak u Milano, klub koji ga je silno želio dovesti i prošlog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče Milana, u dobrim sam odnosima s klubom. Volim Milan i smatram da je to najveći klub u kojem sam igrao", izjavio je Ibrahimović te je nagovijestio da bi baš tamo mogao ovog ljeta završiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikada nisam želio otići iz Milana, ali to je sada iza mene, to je stvar prošlosti. Vidjet ćemo što će se dogoditi u budućnosti", završio je strijelac 35 prvenstvenih golova u 29 utakmica.

Ibrahimović je došao u Milano iz Barcelone, koju je napustio nakon samo jedne sezone. Bilo je to 2010. godine. U dvije naredne sezone bio je član talijanskog kluba za kojeg je u 86 utakmica zabio 57 golova. S Milanom je osvojio naslov prvaka Italije (2011.) i talijanski Superkup (2011.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo