VODEĆA MOMČAD ŠPANJOLSKOG PRVENSTVA IGRA U HRVATSKOJ: / 'Nismo se došli tu samo fotografirati za uspomenu'

Image
Foto: Profimedia

Posebno će za njih zanimljiv biti nastup vratara Alexa Remira koji je u sjajnoj formi, a bit će mu ovo premijerni nastup u europskim utakmicama

21.10.2020.
12:32
Profimedia
VOYO logo

Najtežu skupinu koju je mogla dobiti u Europskoj ligi Rijeka je dobila, a odmah joj najteži protivnik stiže u goste u četvrtak. Real Sociedad trenutno je vodeća momčad španjolskog prvenstva, a njihov sportski direktor Roberto Olabe nije skrivao ambicije.

"Želimo ostaviti trag i napraviti dobar rezultat! Skupina je vrlo jaka, sva su tri naša suparnika u svojoj povijesti bili prvaci svojih zemalja, a sad su godinama u vrhu domaćih natjecanja. Kad bih gledao ovo natjecanje sa strane, kad moj klub ne bi bio u ovoj skupini, s velikim bih zadovoljstvom uživao u međusobnim utakmicama tih klubova, jer svi teže igranju nogometa", rekao je Olabe i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Respektiramo svakoga, ali naš je cilj prolaz skupine. Ne želimo samo sudjelovati i fotografirati se za uspomenu, ne želimo upoznavati prekrasnu hrvatsku obalu, niti uživati u napuljskoj pizzi, kao ni u nizozemskim sirevima. Želimo igrati dobar nogomet i pobjeđivati. Već u Rijeci moramo biti na visokoj razini, moramo odigrati dobro kao što smo igrali protiv Betisa. Pred nama je zahtjevna jesen i morat ćemo pametno rotirati momčad, kako nas ne bismo platili danak umoru ili ozljedama", rekao je jedan od čelnika. baskijskog kluba.

Image
LEGENDARNI TRENER NAHVALIO DINAMO: /

'Ako vam takav igrač sjedi na klupi, onda znate koliko ste jaki'

Image
LEGENDARNI TRENER NAHVALIO DINAMO: /

'Ako vam takav igrač sjedi na klupi, onda znate koliko ste jaki'

Debitant Remiro

Posebno će za njih zanimljiv biti nastup vratara Alexa Remira koji je u sjajnoj formi, a bit će mu ovo premijerni nastup u europskim utakmicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi smo vrlo uzbuđeni, željno čekamo početak Europske lige. Naša je ambicija velika i pokušat ćemo proći skupinu. Vjerujem da to možemo, imamo odličnu momčad, u dobroj smo formi i nadam se da ćemo to pokazati i protiv Rijeke", rekao je Remiro uoči utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo