pomogli mu i navijači / VIDEO Svega smo se nagledali, ali ovo je presedan! Sudac prije utakmice zaprosio kolegicu

Na utakmici četvrtog razreda rumunjskog nogometa dogodila se prosidba, ali ne ona klasična na tribinama na kakve smo već navikli

8.4.2019.
22:03
VOYO logo

Iako na niželigaškim nogometnim utakmicama ne viđamo kvalitetu nogometa kao na elitnoj razini, oni su često poprišta nesvakidašnjih i nadasve pamtljivih scena. 

Tučnjave sa sucima, navijanje motornim pilama, krave i ostale domaće životinje na travnjacima... sve su to scene kojih smo se kroz godine nagledali na niželigaškim nogometnim travnjacima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovog puta imamo priliku vidjeti još jednu od njih, no ponešto romantičniju i drukčiju od one kategorije koju smo maločas spomenuli. 

Na utakmici četvrtog razreda rumunjskog nogometa dogodila se prosidba, ali ne ona klasična na tribinama na kakve smo već navikli. Ne, ovog puta glavni protagonisti bili su - suci. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije početka utakmice, pomoćni sudac u jednom je trenutku odbacio zastavicu i izvukao prsten, pa kleknuo pred drugu pomoćnicu. 

Spornih situacija nije bilo – sutkinja je izrekla sudbonosno "da" na oduševljenje igrača, glavnog suca i gledatelja. Pravi nogometno-ljubavni doživljaj upotpunili su i navijači, koji su pomogli sucu pirotehnikom i natpisom "budi moja supruga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo