[VIDEO] SJAJAN POTEZ BORNE BARIŠIĆA: / Vatreni nastavio s odličnim igrama u dresu Rangersa

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Škotska momčad stigla je kod Feyenorda po potvrdu prvog mjesta u skupini, ali neriješenim ishodom još su uvijek nesigurni za prolazak u drugi krug

28.11.2019.
21:05
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Borna Barišić bio je asistent u remiju svojih Glasgow Rangersa u petom kolu grupne faze Europske lige.

Škotska momčad stigla je kod Feyenoorda po potvrdu prvog mjesta u skupini, ali neriješenim ishodom još su uvijek nesigurni za prolazak u drugi krug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Feyenoord je poveo pred svojim navijačima, Rangers je potom okrenuo rezultat, da bi domaćin izjednačio. Feyenoord je stigao od prednosti u 33. minuti preko Toornstre, no rezultat je početkom nastavka okrenuo Morelos s dva gola.

U trepavicu

Jedan od najljepših trenutaka utakmice dogodio se u 65. minuti kad je nekadašnji igrač Osijeka kirurški preciznim centaršutom u sredini pronašao Morelosa koji je glavom zabio za preokret. Asistenciju Barišića i gol Morelosa pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Sinisterra je u 68. izjednačio na 2:2. Barišić je odigrao cijeli susret, dok Nikola Katić nije nastupio za Rangers.

Image
BIVŠI VATRENI IZNENADILI RAKITIĆA: /

Snimili fotku za anale, a pala je i šala na račun veznjaka

Image
BIVŠI VATRENI IZNENADILI RAKITIĆA: /

Snimili fotku za anale, a pala je i šala na račun veznjaka

U drugom susretu Porto je na gostovanju pobijedio Young Boyse sa 2:1. Švicarci su poveli u šestoj minuti golom Fassnachta, no Aboubakar je s dva pogotka (76', 79') donio pobjedu gostima. U posljednjim trenucima susreta Fassnacht je mogao izjednačiti, ali je pogodio okvir gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Rangers s osam bodova, Porto i Young Boysi imaju po sedam bodova, a Feyenoord je četvrti s pet bodova.

Brekalo bez nastupa

Nogometaši Wolfsburga osigurali su kolo prije kraja plasman u šesnaestinu finala Europske lige nakon što su na gostovanju pobijedili Oleksandriju 1:0. Plasman u drugi krug izborili su i Braga, Gent, te Wolverhampton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu njemačkom sastavu donio je Weghorst golom u u sudačkoj nadoknadi prvog dijela golom iz kaznenog udarca. Josip Brekalo nije nastupio za goste.

U drugom susretu iz skupine I St Etienne i Gent su odigrali bez golova, što je bilo dovoljno gostima za prolaz. Gent vodi na ljestvici s devet bodova, Wolfsburg ima osam, St Etienne četiri, a Oleksandrija tri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupina H CSKA i Ludogorec su odigrali 1:1, a bez pobjednika je završio i susret između Ferencvarosa i Espanyola (2:2).

Remi CSKA

Keseru je zabio za vodstvo Ludogoreca, a 10 minuta kasnije izjednačio je Čalov. Nikola Vlašić i Kristijan Bistrović su odigrali cijeli susret za CSKA, dok Zvonimir Šarlija nije ulazio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Espanyol je osigurao prolaz, dok će se za drugu kartu boriti Ludogorec (6') i Ferencvaros (5'). CSKA je ostao bez izgleda.

U skupini K dalje idu Braga i Wolverhampton koji su u međusobnom susretu odigrali 3:3, dok je Bešiktaš upisao prvu pobjedu protiv Slovan Bratislava sa 2:1. Domagoj Vida je odigrao cijeli susret za Bešiktaš, dok je Marin Ljubičić kod gostiju ušao u igru u 83. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Braga sa 11 bodova, Wolverhampton ima bod manje, Slovan ima četiri, a Bešiktaš tri boda.

Na razočaravajuć način ispao je Partizan iz Europske lige. na gostovanju kod Alkmaara vodili su nekoliko minuta prije kraja 2:0 i imali usto igrača više. Uspjeli su do kraja primiti dva gola i tako ubili sebi svaku šansu za prolazak u drugi krug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo