[VIDEO] SAMO JE JEDAN LJEPŠI OD MODRIĆEVOG: / Uefa objavila rezultate glasovanja, ovo su najbolji golovi prve faze LP-a

Image
Foto: Profimedia

Kapetan hrvatske reprezentacije postao tek četvrti igrač koji je zabio gol u Kupu/Ligi prvaka s 35 ili više godina

18.12.2020.
17:02
Profimedia
VOYO logo

Pogodak veznjaka Real Madrida LukeModrića protiv Šahtara u susretu 1. kola B skupine Lige prvaka ipak nije dobio u utrci za najljepši pogodak prvog kruga elitnog natjecanja Starog kontinenta.

Modrić je zabio jedan od ljepših golova karijere, ali Real je ostao bez bodova na startu Lige prvaka izgubivši na svom travnjaku 2-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski veznjak se u 54. minuti riješio dvojice protivnika i sjajno pogodio s više od 25 metara pored nemoćnog Trubina.

Za povijest

Bio je to gol za povijest jer je kapetan hrvatske reprezentacije postao tek četvrti igrač koji je zabio gol u Kupu/Ligi prvaka s 35 ili više godina. Prije njega to je uspjelo samo velikanima Alfredu Di Stefanu, Ferencu Puškašu i Pacu Gentu. Njegov pogodak završio je na drugom mjestu iza Neymarovog protiv Istanbul Basaksehir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njih u konkurenciji za pogodak prve faze bili su pogodak Antoinea Griezmanna (Barcelona) u susretu protiv Ferencvarosa, gol Brune Fernandesa (Manchester Uniteda) protiv Istanbul Basakşehira, pogodak Joshue Kimmicha (Bayern) protiv Lokomotiv Moskve, te gol Osmana Sulejmanova (Krasnodar) protiv Seville.

Sve golove i konačan poredak možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo