[VIDEO] RONALDO SI ZA ROĐENDAN KUPIO SUPERLUKSUZNU JURILICU: / Proizvedeno ih je dosad samo deset, a košta osam milijuna eura

Image
Foto: Profimedia

Riječ je o posebnom modelu slavnog talijanskog brenda, koji je danas u vlasništvu Volkswagena

13.2.2021.
11:50
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša svijeta, Cristiano Ronaldo, proslavio je prije tjedan dana 36. rođendan, a tim si je povodom odlučio kupiti poklon i to ne bilo kakav već superluksuzni auto vrijedan osam milijuna eura.

Naime, Portugalac je još lani naručio Bugatti Centodieci, ali tek sada je uplatio punu vrijednost i auto će mu biti isporučen tek 2022. godine. Riječ je o posebnom modelu slavnog talijanskog brenda, koji je danas u vlasništvu Volkswagena, a ova je serija puštena povodom 110. godišnjice tvrtke i zbot toga nosi naziv Centodieci, što na hrvatskom znači "stotinu i deset".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Centodieci je ujedno rađen prema modelu EB 110 iz 1991. godine, a proizveden je u samo deset primjeraka i svi su do sada rezervirani. Ovaj automobil ima W16 motor koji razvija čak 1600 konjskih snaga i od 0 do 100 km/h dolazi za samo 2.6 sekundi. Spomenimo kako Ronaldo u garaži već ima prošlu seriju Bugattija, Chirona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo