VIDEO: / Ronaldo se osvetio navijačima Dinama?

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo zabio je jedini gol na utakmici s Hrvatskom, a proslava pogotka podigla je mnogo više 'prašine' u svijetu, nego sam gol koji je Vatrenima donio novi poraz.

11.6.2013.
9:06
VOYO logo

Ronaldo je nakon gola nabacio veliki osmijeh na lice, stavio prste kraj ušiju i pokazao svijetu 'ne čujem dobro' gestu... Što je to značilo, kome je upućeno zainteresiralo je kolege s Yahoo-a, koji su došli do više mogućih objašnjenja.

Prvo, Ronaldo pamti utakmicu Dinama i Reala na Maksimiru, tada ga je Jerko Leko nemilosrdno lupao po nogama, a navijači provocirali skandiranjem 'Messi, Messi'. Portugalac je tada komentirao: "Bogat sam čovjek, zgodan sam, uspješan, igram vrlo dobro nogomet i ljudi su ljubomorni na mene!" Sad je, valjda, nakon gola pokazao tribinama s hrvatskim navijačima - 'zašto sada šutite?'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema drugoj teoriji stranih novinara, prije par dana Jose Mourinho je poručio da Ronaldo se ponaša kao da je najpametniji, da zna sve na svijetu. Ronaldov odgovor je bio: "Mislite da brinem o tome? Koncentriran sam na reprezentaciju, to me najviše zanima, a ne razna mišljenja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo