Bundesliga / VIDEO Rebić preslikao krasan pogodak iz prošlog kola: Borussia razbila Hannover

Image
Foto: EXPA/PIXSELL

Andrej Kramarić i Ante Rebić istaknuli su se u susretima svojih momčadi u Bundesligi

26.1.2019.
20:33
EXPA/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić bio je strijelac za Eintracht iz Frankfurta koji je u susretu 19. kola njemačkog prvenstva odigrao 2-2 (1-1) na gostovanju kod Werdera u Bremenu.

Rebić je sjajnim udarcem s vrha kaznenog prostora pogodio gornji kut nemoćnog vratara Werdera Pavlenke i tako poravnao na 1-1. Bio je to njegov sedmi prvenstveni gol ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Werder je poveo sa 1-0 preko Eggesteina (27), a do nove prednosti od 2-1 domaće je doveo Harnik (52) da bi bod Eintrachtu osigurao Haller (68-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebić je odigrao čitavu utakmicu za Eintracht koji je sada četvrti sa 31 bodom, koliko ima i peti RB Leipzig koji u nedjelju gostuje kod Fortune u Duesseldorfu, dok je Werder 11. sa 26 bodova.

U ostalim subotnjim utakmicama njemačke Bundeslige Hoffenhem je velikom zaslugom Andreja Kramarića došao do pobjede o 2:4 u gostima kod Freiburga. Krama je zabio dva pogotka za Hoffenheim, prvog iz jedanaesterca, a drugog nakon asistencije Karima Demirbaya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
    Freiburg 1-[2] Hoffenheim - Andrej Kramaric penalty 59' from r/soccer

Borussia Dortmund uvjerljivo je slavila kod kuće protiv nedoraslog Hannovera. Prvo plasirana momčad Bundeslige odnijela je pobjedu rezultatom 5:1. 

Njihovi "imenjaci" i prvi pratitelji na ljestvici iz Monchengladbacha također su slavili, i to 2:0 kod koće protiv Augsburga. Bayer Leverkusen slavio je s visokih 0:3 u gostima kod Wolfsburga, a Mainz je uzeo tri boda doma protiv Nurnberga rezultatom 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bundesliga, 19. kolo, rezultati

Borussia M. - Augsburg 2:0
Borussia D. - Hannover 5:1
Freiburg - Hoffenheim 2:2
Mainz - Nurnberg 2:1
Wolfsburg - Bayer Leverkusen 0:3
Werder Bremen . Eintracht Frankfurt 1:1

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo