VIDEO: / POKRIJTE SE PO UŠIMA Bucmasta internet senzacija posramila zvijezde Redsa

3.4.2015.
7:09
VOYO logo

Da, to je onaj trenutak kada ti totalni nogometni amater očita pravu lekciju, i to iz slobodnih udaraca. A ti si profesionalni nogometaš, zvijezda, igraš u velikom klubu... Upravo se to dogodilo igračima Liverpoola Mariju Balotelliju, Lazaru Markoviću, Fabiju Boriniju i Rickieu Lambertu kada ih je na treningu posjetila nizozemska internet senzacija Bas van Velzen.

Ovaj bucmasti zaljubljenik u nogomet pravi je majstor kada je riječ o slobodnim udarcima. Navijač Redsa to je i potvrdio na jednom međunarodnom natjecanju u baratanju s loptom nakon čega je postao internet senzacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da stvar bude bolja, to Balotelli i društvo nisu znali. Prilikom vježbanja slobodnih udaraca, nogometaši Liverpoola su bili poprilično precizni, a onda je na red došao Venzen i totalno posramio igrače slavnog engleskog kluba.

Bucmasti Nizozemac, za kojeg da ga sretnete na ulici nikad ne bi rekli da uopće igra nogomet, gađao je snažno, precizno, majstorski. Balotelli i društvo su začuđeno gledali u njega, i pljeskali mu. U jednom trenutku je skinuo gornji dio trenirke i pokazao majicu s natpisom "Zašto uvijek ja?".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je poruka koju je, na isti način, pokazao Balotelli u vrijeme dok je nosio dres Manchester Cityja u srazu protiv gradskog rivala Uniteda, koje je društvo s Emiratesa dobilo uvjerljivim rezultatom 6:1. Dogodilo se to 11. listopada 2011. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo