VIDEO: / Super Mandžo zabio hat-trick

Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić postigao je prvi hat-trick u dresu Bayerna i time pomogao svojoj momčadi da kao gost deklasira HSV sa 5:0 i plasira se u polufinale Njemačkog kupa.

12.2.2014.
21:05
VOYO logo

Odigrao je 27-godišnji napadač cijelu utakmicu i na sjajan način iskoristio priliku. Europski je prvak došao u vodstvo u 22. minuti kada se Mario Götze probio po lijevoj strani i ubacio za Mandžukića kojem nije bilo teško pogoditi praznu mrežu s četiri, pet metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do poluvremena je Dante povećao prednost Bavaraca, a treći je gol u 54. minuti postigao Arjen Robben. Potom su ponovno stigle Mandžukićeve minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 74. je još jednom zabio iz blizine na asistenciju Götzea, a samo dvije minute kasnije je iskoristio novu priliku i postavio konačnih 5:0. Mandžukiću je to bio 18. ovosezonski gol za Bayern u svim natjecanjima.

Spomenimo da HSV u četiri posljednje službene utakmice ima isto toliko poraza i gol-razliku 0:14. Večeras je u hamburškoj momčadi svih 90 minuta odigrao Ivo Iličević, dok je Milan Badelj izašao u 72. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolfsburg je kao gost svladao Hoffenheim s 3:2 uz dva pogotka Ricarda Rodrigueza s bijele točke, te jedan Basa Dosta. Za taj potonji je asistent bio naš Ivan Perišić koji je odigrao cijelu utakmicu. Ivica Olić je, pak, ušao u igru u 80. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senzaciju je kreirao Kaiserslautern koji je u produžetku došao do gostujuće pobjede protiv Bayer Leverkusena. Jedini je pogodak postigao Ruben Jenssen u 114. minuti. Naš Srđan Lakić je ušao u igru za Kaiserslautern u 85. minuti.

Podsjetimo, dan ranije je plasman u polufinale osigurala i Borussia Dortmund gostujućom pobjedom protiv Eintrachta iz Frankfurta (1;0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo