VIDEO: / Mandžukić zabio i asistirao u pobjedi Bayerna!

Mario Mandžukić zabio je novi pogodak za Bayern. Ovog puta hrvatski reprezentativac zabio je za Bavarce u visokoj pobjedi 15:0 protiv Paulaner Traumelfa u drugom izdanju njemačkog Paulaner kupa.

31.7.2012.
22:56
VOYO logo

Mandžukić se našao u početnom sastavu Bayerna, a u strijelce se upisao nakon 11 minuta igre. Hrvatski reprezentativac zabio je za vodstvo Bavaraca 2:0.

Kod rezultata 3:0 Mandžukić je nesebično u situaciji za pogodak poslužio Thomasa Müllera koji je zabio hat-trick nakon 21 minute igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preostali strijelci za Bayern bili su Mario Gomez (5), Xherdan Shaqiri (2), Philipp Lahm (11m) i Franck Ribery, koji je svoj pogodak postigao s 45 metara, nakon što je lukavo uhvatio vratara Paulanera na spavanju kod linije 16 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši kijevskog Dinama slavili su u 1. utakmici 3. pretkola Lige prvaka protiv nizozemskog Feyenoorda. Na Olimpijskom stadionu u Kijevu Dinamo je nakon preokreta slavio s 2:1.

Na poluvrijeme utakmice otišlo se rezultatom 0:0, a onda je gostujuća momčad trenera Ronalda Koemana iznenađujuće povela. Igrala se 4. minuta drugog poluvremena kada je Lex Immers lijepo uposlio Rubena Schakena, a ovaj poentirao za 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, taj pogodak nije šokirao Kijevljane koji su svega sedam minuta kasnije poravnali na 1:1. Asistent Feyenoordovog pogotka, Immers, nespretno je reagirao u obrani i postigao autogol kojim je Dinamo došao do izjednačenja, ali i dobio krila za nastavak.

Manje od 15 minuta nakon izjednačenja Nigerijac Ideye Brown donosi svojoj momčadi prednost uoči uzvrata za tjedan dana u Rotterdamu. Asistent kod pogotka bio je Oleg Gusev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo za kraj da je hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar odigrao prvih 45 minuta susreta nakon čega ga je zamijenio asistent kod pobjedničkog pogotka, te da je Ognjena Vukojevića, svega minutu prije izjednačujućeg pogotka, na travnjaku zamijenio Arten Milevski.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo