totalna ludnica / VIDEO Kaos u svlačionici Liverpoola: Pogledajte kako su Lovren i društvo proslavili titulu europskih prvaka

Image
Foto: Instagram/Twitter

Lovren je nakon osvajanja trofeja Lige prvaka poručio da mu se ostvario dječački san

2.6.2019.
10:25
Instagram/Twitter
VOYO logo

Liverpool je u subotu došao do svog šestog naslova prvaka Europe, a hrvatski reprezentativac Dejan Lovren do svog prvog.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren je nakon osvajanja trofeja poručio da mu se ostvario dječački san te na najljepši način vratilo sve zbog napornog rada.

“Ovo mi je ispunjene dječačkog sna. Ispunjen sam. Najbolji smo, ne samo u Europi, nego na svijetu. Zato se ja divim Modriću, Rakitiću, Ronaldu, Messiju… koji su to osvajali toliko puta i još su gladni”, rekao je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nije igrao, Lovren je svoje suigrače bodrio s klupe. Od uzbuđenja je osjećao bolove u trbuhu, kazao je. A nakon službene ceremonije i dodjele trofeja na travnjaku Wanda Metropolitana, slavlje se preselilo u svlačionicu Liverpoola u kojo je bilo svega. Redsi su još jednom pokazali da su i u slavlju među najboljima u Europi, a među glavnima je bio i Lovren.

Snimke simpatičnog kaosa u svlačionici objavio je na svom Instagram profilu Alex-Oxlade Chamberlain - Firminho sve zalijeva šampanjcem, pa zajedno s Lovrenom pjeva i urla u kameru, u jednom trenutku netko je u čast Virgila van Dijka zapjevao antologijski hit Dublinersa "Dirty Old Town", a priključila se cijela svlačionica...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

-

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je izgledala atmosfera u svlačionici Lovren je pokazao i u videu koji je objavio na Instagramu. Na njemu on i suigrač u sjajnom raspoloženju slave uz poznate uzvike ''Campeones, campeones''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren je objavio i fotografiju s peharom Lige prvaka, a uz opis je napisao: ''Tako sam ponosan, jednostavno ne shvaćate.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa


ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo