bravo, miki! / VIDEO Kakva majstorija! Badelj zabio prvijenac za Lazio pa posvetio gol tragično preminulom suigraču

Image
Foto: AP Images

Naš veznjak u 44. minuti izveo je pravu majstoriju i zatresao protivničku mrežu, a gol je posvetio bivšem suigraču i tragično preminulom Davideu Astoriju

17.2.2019.
16:44
AP Images
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac bio je jedini strijelac za svoj Lazio u susretu 24. kola Serie A, u kojem su Rimljani na gostovanju kod Genoe odigrali 1:1. 

Naš veznjak zabio je u smiraju prvog poluvremena - u 44. minuti primio je loptu na 30 metara od protivničkig vratiju, odigrao dupli pas s napadačem Immobileom, a zatim izmigoljio još dvojici braniča i pogodio u donji desni kut za vodstvo svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to potez koji vrijedi pogledati više puta, a Miki je pogodak posvetio tragično preminulom Davideu Astoriju, svom bivšem suigraču s kojim je dijelio svlačionicu u Fiorentini

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Badelj je čak tri puta ove sezone proglašen igračem utakmice - protiv Milana (1:1), Chieva (1:1) i Frosinonea (0:1).

Nažalost, Badeljeva majstorija nije donijela ploda gostima. Sanabria je u 75. minuti izjednačio, a duboko u sudačkoj nadoknadi Criscito je pogodio za pobjedu Genoe koja je tako osvojila tri boda. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lazio se nalazi na 7. mjestu ljestvice s 38 bodova, jednako koliko imaju Roma i Atalanta na petom i šestom mjestu, koja vode u europske kvalifikacije. Genoa je na 13. mjestu s 38 bodova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo