[VIDEO] KAKO JE ANTE RAZBIO STARU DAMU: / Pogledajte njegov pogodak, ali i ključan potez kod trećeg gola Rossonera

Image
Foto: Screenshot

Prije nego što je napustio igru, Rebić je zapečatio sudbinu Stare dame. U 80. minuti zabio je nakon pogreške obrane Juventusa i asistencije Bonaventure koji ga je pronašao u sredini

7.7.2020.
23:44
Screenshot
VOYO logo

Ante Rebić donio je Milanu preokret na San Siru, i to protiv najjače momčadi talijanskog prvenstva - Juventusa.

Iako od samog početka nije igrao senzacionalnu utakmicu, velike zasluge moraju mu se pripisati za krajnji ishod utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac u 67. minuti je primio loptu na polovici Juventusa, zagradio se i zadržao ju, na njemu je bio prekršaj, ali pustio je to sudac jer je njegov suigrač Leao stigao do te lopte, krenuo prema golu i na kraju zabio.

Prije nego što je napustio igru, Rebić je zapečatio sudbinu Stare dame. U 80. minuti zabio je nakon pogreške obrane Juventusa i asistencije Bonaventure koji ga je pronašao u sredini. Bio je to 14. Rebićev gol u sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebićev pogodak možete pogledati OVDJE, a akciju u kojoj je sudjelovao za treći gol možete pogledati OVDJE.

Image
MILAN S 4:2 POBIJEDIO JUVENTUS U SPEKTAKULARNOM DERBIJU NA SAN SIRU: /

Rebić završio čudesan preokret Rossonera

Image
MILAN S 4:2 POBIJEDIO JUVENTUS U SPEKTAKULARNOM DERBIJU NA SAN SIRU: /

Rebić završio čudesan preokret Rossonera

Ljepotica na San Siru

Utakmica je na kraju završila rezultatom 4:2 za Milan, no Juventus je na početku drugog poluvremena vodio 2:0. Rabiot i Ronaldo su zabili i izgledali je kao da je sve gotovo, no nije bilo ni blizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedio je nevjerojatni preokret Milana. Zlatan Ibrahimović je u 62. minuti iz kaznenog udarca, uoči kojeg je također Rebić sudjelovao u akciji, zabio za 1:2. Lopta je išla na Rebića, a on ju je skrenuo u Bonuccijevu ruku. U 66. je izjednačio Franck Kessie, a samo minutu kasnije Rafael Leao je doveo Milan u vodstvo.

Točku na 'I' nevjerojatnog preokreta i ludog poluvremena sa čak šest golova zaključio je hrvatski reprezentativac Ante Rebić svojim desetim golom ove sezone. Alex Sandro je katastrofalnim proigravanjem uposlio suparničkog igrača Giacoma Bonaventuru, a ovaj odmah uposlio Rebića koji je mirno ljevicom zabija za pobjedu domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je ovom pobjedom pomogao Laziju koji je u prvom susretu večeri izgubio na gostovanju kod Leccea sa 1:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo