VIDEO: / Juventus već može slaviti, novi kiks Intera

Pobjedom protiv gradskog rivala Torina (2:0) nogometaši Juventusa stigli su na milimetar od obrane naslova talijanskog prvaka.

28.4.2013.
18:28
VOYO logo

Juventus je na Olimpijskom stadionu, na kojem je i sam ne tako davno bio domaćin, do trijumfa došao tek u samoj završnici utakmice. U 86. minuti je Arturo Vidal opalio s 25 metara i matirao Jeana Gilleta, da bi u drugoj minuti sudačke nadoknade iz blizine zabio i Claudio Marchisio nakon što mu je loptu glavom proslijedio Fabio Quagliarella. Vidalu je ovo, inače, bio četvrti gol u posljednje tri ligaške utakmice. Fiorentina je na trećem mjestu ljestvice, onom koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka, zamijenila Milan. Toskanci su u nedjelju slavili u gostima kod Sampdorije s 3:0 što im je treća uzastopna pobjeda i šesta u zadnjih osam kola. Roma je na Olimpicu deklasirala Sienu s 4:0 i dodatno joj otežala borbu za ostanak. Prvi je hat-trick u Seriji A postigao Pablo Osvaldo, koji sada na kontu ima 15 ligaških golova, a preostali je pogodak djelo Erika Lamele. Rimljani su pobjedom zadržali peto mjesto koje donosi Europa ligu.

http://www.youtube.com/embed/6VhRDlcrvV0 A sve dalje od Europe je Inter koji je novi udarac doživio na Siciliji. Palermo je slavio s 1:0 pogotkom Slovenca Josipa Iličića iz desete minute i pobjegao iz zone ispadanja. Inter je, pak, petim porazom u sedam zadnjih kola nazadovao na sedmo mjesto. Naš je Mateo Kovačić odradio svih 90 minuta za 'nerazzurre'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo