VIDEO: / Jelavić srušio Modrića i društvo!

Nikica Jelavić zabio je svoj prvi gol za Everton i odmah odlučio pobjednika. Pogotkom hrvatskog reprezentativca momčad iz Liverpoola srušila je Tottenham za koji je 90 minuta odigrao Luka Modrić.

10.3.2012.
19:31
VOYO logo

Na asistenciju Osmana u 22. minuti, Jelavić je dočekao loptu na desetak metara od vratara Tottenhama Friedela. Iz prve ju je proslijedio, prilično jako, tako da je Friedel mogao samo malo odbiti, ali ne i spriječiti put lopte prema mreži.

Zanimljivo, zanemarimo li udarce koji su blokirani, bio je to Jelavićev prvi udarac u okvir vratiju u Premiershipu i završio je - pogotkom! Oduševljenje Jelavićem domaćih navijača se nije niti stišalo, a hrvatski je nogometaš opasno zaprijetio i iz slobodnog udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=wyvaAx6Fpf4wU0Lx
szólj hozzá: Everton Tottenham 1:0 Jelavic

Prvi dio je pripao Evertonu, no u nastavku se razbudio i Tottenham, a na kraju možemo reći da je najbolja šansa londonskog sastava bila ona iz 52. minute. Tada je Luka Modrić iz prve, s deset metara malo iskosa, pucao iznad grede. Zabio je Tottenham i pogodak (Defoe, 77.), ali je opravdano poništen zbog zaleđa. U trećoj minuti nadoknade mogao je izjednačiti i Saha, ali je iz blizine, pri padu, pogodio Evertonovog vratara Howarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham je upisao treći poraz zaredom uPremiershipu. Dvanaest minuta prije kraja ogleda svi navijači su ustali i zapljeskali junaku Jelaviću koji je tada izašao s travnjaka. Na drugoj je strani cijelu utakmicu odigrao Luka Modrić, a na klupi prosjedio Niko Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo