[VIDEO] HRVATSKI NOGOMETAŠ STIGAO KOD BILIĆA I OTKRIO SVOJE ŽELJE: / 'Tko zna, možda se otvore vrata reprezentacije'

Image
Foto: Screenshot/RTL

Preselio je iz Portugala u Englesku

10.7.2019.
21:59
Screenshot/RTL
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Filip Krovinović u ljetnom prijelaznom roku napustio je portugalsku Benficu i preselio u Englesku, stigao je na posudbu u redove West Bromwich Albiona gdje će ga trenirati bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić.

Na predstavljanju s hrvatskom zastavom

U srijedu se Krovinović javio s priprema i u intervjuu za RTL progovorio o svojim ambicijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Raditi sa Slavenom Bilićem je za mene neki novi doživljaj rada i za sada mi se jako sviđa što se tiče mojih želja ogromna želja evo me sada tu gdje jesam i drago mi je radi toga", rekao je Krovinović koji je na predstavljanje došao s hrvatskom zastavom. I to godinu dana nakon što su Vatreni izbacili Engleze sa Svjetskog prvenstva.

"U jednu ruku im se svidjelo jako jer su vidjeli da sam ponosan na svoju zemlju, a u drugu mislim da im nije bilo svejedno jer iste te Engleze smo mi izbacili u polufinalu prihvatili su šalu i sve je ispalo super", prokomentirao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

WBA želi Premiership

Hrvatski nogometaš optimističan je uoči početka natjecanja. "Ove sezone očekujem da ćemo pružiti dobre partije, izboriti Premiership i u dva kupa uz pomoć navijača dogurati što dalje", rekao je.

Krovinović se nada da će dobrim igrama zaslužiti poziv u reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi biti Vatreni

"Što se tiče mojih osobnih želja - prvo najbitnije da bude zdravlja, da bude minuta, da bude dobro odigranih minuta kao i u Benfici, onda tko zna, možda se otvore vrata reprezentacije", poručio je.

Da bi se to ostvarilo, prvo se mora nametnuti Slavenu Biliću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sa trenerom i njegovim suradnicima sam se susreo poslije potpisivanja ugovora gdje su mi zaželjeli dobrodošlicu u WBA i poručili mi da žele da unaprijedim vrijednosti našeg tima i pokažem šta znam", zaključio je.

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo