VIDEO: / Fenomenalan gol Jelavića za veliko slavlje!

U posljednjem kolu škotskog prvenstva Glasgow Rangers je pregazio Kilmarnock sa 5:1 i osvojio treći uzastopni naslov prvaka.

15.5.2011.
18:43
VOYO logo

Uoči zadnjeg kola škotskog prvenstva nogometaši Glasgow Rangersa imali su bod prednosti ispred najljućeg rivala Celtica, a kako su obje momčadi u posljednjem prvoligaškom nastupu sezone ostvarile pobjedu, do 54. titule u klupskoj povijesti stigla je momčad Waltera Smitha.

Rangersi na gostovanju kod Kilmarnocka ništa nisu prepustili slučaju i sve su riješili u prvih sedam minuta. Dvaput je domaću mrežu pogodio Kyle Lafferty (1, 7), oba puta na asistencije Nikice Jelavića, dok je u petoj minuti za goste zabio i Steven Naismith.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom se poluvremenu hrvatski napadač i sam upisao u strijelce. U 49. minuti Jelavić je fenomenalno izveo slobodan udarac te zakucao loptu u same rašlje domaćih vrata.

http://www.dailymotion.com/swf/video/xipub1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri minute kasnije Lafferty je upotpunio svoj hattrick i time potvrdio osvajanje trećeg uzastopnog naslova prvaka za Rangersa. Nikica Jelavić je nakon meča izvadio hrvatsku zastavu, ponosno je raskrilio i sa suigračima iz Rangersa slavio ispred tribine u Kilmarnocku na kojoj su bili smješteni navijači iz Glasgowa

Vezani članci:

arti-201105120772006 arti-201105100890006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo