[VIDEO] DINAMOVCI ODRADILI POSLJEDNJI TRENING: / Ovih 11 ratnika bi trebalo krenuti po jednu od najvećih senzacija u LP?

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Dobra vijest je ta što su svi igrači koji su i doputovali u Manchester trenirali

30.9.2019.
22:04
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Nogometaši Dinama u ponedjeljak su navečer na Etihadu odradili i posljednji trening uoči sutrašnje utakmice 2. kola skupine C Lige prvaka protiv moćnog engleskog prvaka Manchester Cityja (21.00). Dobra vijest je ta što su svi igrači koji su i doputovali u Manchester trenirali.

Hajrović i Gojak trenirali

Trener Dinama Nenad Bjelica je imao sve igrače na raspolaganju osim Andrića i Leškovića koji imaju problema s ozljedama i nisu opće ni išli na put, a travnjak Etihada osjetili su i "povratnici" Izet Hajrović i Amer Gojak, koji su bili na tapeti kod Bjelice. Naučili su svoju lekciju i sada je vrijeme za daljnje izazove bez "gluposti"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
BJELICA I STOJANOVIĆ IZAŠLI PRED NOVINARE U MANCHESTERU: /

Strateg Dinama pokazao kakav je gospodin i kakva m*da imaju plavi

Image
BJELICA I STOJANOVIĆ IZAŠLI PRED NOVINARE U MANCHESTERU: /

Strateg Dinama pokazao kakav je gospodin i kakva m*da imaju plavi

'Stanje ekipe je dobro, neki igrači koji su imali problema su se oporavili'

“Stanje ekipe je dobro, neki igrači koji su imali problema su se oporavili i vjerujem da će imati snagu za utakmicu. Konačnu odluku donijet ćemo nakon večerašnjeg treninga. Naš je mentalitet uvijek pobijediti, pa će tako biti i u sutrašnjoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mislim da je City veliki favorit i godinama pokušava osvojiti Ligu prvaka, a u posljednje dvije godine s Guardiolom. Moguće da bi mogli to uspjeti ove sezone, ali treba im i malo sreće koja im je nedostajala protiv Tottenhama u polufinalu prošle sezone. City ima kvalitetu i možemo im samo zaželjeti da je osvoje”, kazao je Nenad Bjelica na presici uoči treninga.

Bjelica nakon Lokosa otkrio da ima problema s dvojicom stopera

Nakon utakmice s Lokomotivom Bjelica je otkrio da ima problema s dvojicom stopera. Dilaver i Theophile-Catherine lakše su ozlijeđeni, pa je trener Plavih tada kazao da ne zna hoće li se oporaviti do utorka i utakmice na Etihadu, kako su prenosili hrvatski mediji...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapravo, za Dilavera je kazao da će biti dobro, ali za Francuza to još nije mogao potvrditi pa svi s nestrpljenjem čekamo kakvu će odluku donijeti. Vidjelo se u Kranjčevićevoj da je Theophile-Catherine nesiguran, nije bio u pravom izdanju, pogreške koje je radio u zadnjoj liniji City bi sigurno naplatio.

No svi vjeruju da je 'pravi' Theophile-Catherine onaj iz dvoboja s Atalantom i da će takav biti i protiv Građana...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema posljednjim informacijama iz hrvatskih medija, i on i Dilaver trebali bi biti spremni za Etihad, a s njima dvojicom Bjelica bi opet mogao izvesti istu onu momčad koja je slavila nad Gasperinijevim trupama s povijesnih 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogući sastav Dinama za Man City: Livaković - Theophile-Catherine, Dilaver, Perić - Stojanović, Ademi, Moro, Olmo, Leovac - Petković, Oršić.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo