VIDEO: / 'Ancelotti trlja ruke! Približava se svjetlo na kraju tunela'

Hrvatski nogometaš Luka Modrić napravio je još jedan korak prema potpunom oporavku od ozljede, izvještavaju španjolski mediji.

25.2.2015.
14:55
VOYO logo

Modrić postupno pojačava intenzitet svojih napora, igrao je na polovici terena, te vježbao dodavanja i udarce, pišu dnevnici Marca i AS.

"Trener Carlo Ancelotti trlja ruke na pomisao da će u bliskoj budućnosti imati na raspolaganju jednog od svojih ključnih igrača. Bilo je to dugo čekanje, ali svjetlo na kraju tunela se približava", navodi Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AS ističe da bi Ancelotti mogao dati nekoliko minuta Modriću već predstojećeg vikenda u ligaškoj utakmici protiv Villarreala, ali i da će konačnu riječ ipak imati klupska liječnička služba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca dodaje da u Realu nemaju ni najmanju namjeru požurivati povratak hrvatskog veznjaka i da će zaigrati tek kad bude sto posto spreman. To znači da je ipak veća vjerojatnost da će propustiti dvoboj protiv Villarreala i zaigrati u nekom od idućih ogleda, ali svakako prije El Clasica protiv Barcelone (22. ožujka).

Modrić je, podsjećamo, izvan terena od 16. studenoga kada je na utakmici između Italije i Hrvatske ozlijedio mišić lijeve natkoljenice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo