VIDEO: / 11-godišnjak se pojavio na TV-u i šokirao članove obitelji

17.5.2013.
10:30
VOYO logo

Nakon što je Chelsea u dramatičnoj završnici u Amsterdamu pobijedio Benficu 2:1, mali navijač Liverpoola i veliki obožavatelj Fernanda TorresaLouis Kearns, koji je na utakmici bio s ocem, ušetao je na travnjak kako bi zagrlio svog idola.

Nakon što je obavio svoju 'misiju', Luis je ostao među igračima Chelseaja koji su u špaliru pozdravili gubitnike, a nakon toga je s njima odšetao i do predsjednika UEFA-e Michela Platinija koji je pobjednicima dijelio medalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su ga ugledali na TV-u, članovi njegove obitelji su se šokirali:

"U našem domu se gledala utakmica, ali nisam obraćala previše pažnje na nju. U jednom trenutku sam na ekranu ugledala plavokosog dječaka i shvatila da je to naš Luis. Jako samo se iznenadili i smijali tome kako se uvijek provuče na mjesta gdje ne bi trebao biti. Torres je njegov najomiljeniji igrač, a Rafa Benitez mu je najdraži trener Liverpoola. Vidio je priliku da se slika s Torresom, shvatio da postoji 'rupa' u osiguranju pa je ušetao na travnjak. Oduševljen je i ne može vjerovati kakvu je ludnicu izazvao. Twitter se užario i svi se pitaju tko je on", izjavila je dječakova ujna Francesca Kearns.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osiguranje je prekinulo njegovu bajku taman uoči predaje pehara pobjednicima, a klinac je zahvaljujući svojoj ljubavi prema nogometu i Torresu na kraju kući ponio fotografije s Michelom Platinijem, Edenom Hazardom, Johnom Terryjem, Guusom Hiddinkom, Andrijem Ševčenkom, Pierluigijem Collinom i Patrickom Kluivertom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo