VEZNJAK NA IZLAZNIM VRATIMA SLAVNOG KLUBA: / Nakon samo pola godine prodaju igrača koji je glasio kao Modrićev nasljednik u Realu

Image
Foto: Profimedia

Na Otoku je bio među najboljim igračima

15.7.2020.
15:08
Profimedia
VOYO logo

Danski veznjak ChristianEriksen, koji je dugo vremena glasio kao nasljednik LukeModrića u Real Madridu, stigao je ovog siječnja u Inter kao veliko pojačanje. No, tamo nije uspio reprizirati igre iz Tottenhama pa se počelo šuškati da bi već ovog ljeta mogao napustiti Milano.

Naime, Sport Mediaset tvrdi da se Inter spreman oprostit od njega za 60 milijuna eura, što bi predstavljalo ogroman profit za Nerazzurre s obzirom na to da su ga platili 20 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Inter Milan's Christian Eriksen from Denmark shoots the ball during the UEFA Europa League round of 32 first leg football match between PFC Ludogorets 1945 and Inter Milan at the Ludogorets Arena in Razgrad, Bulgaria, on February 20, 2020., Image: 499901312, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: NIKOLAY DOYCHINOV / AFP / Profimedia

Antonio Conte sada ima drugu ideju te bi rado u svoju momčad doveo Artura Vidala, igrača kojeg je vodio dok je bio na klupi Juventusa. Čileanac je na izlaznim vratima Barcelone, a slavni Talijan njegov je veliki obožavatelj i zagovornik pa se njegov dolazak u Inter čini dosta logičnim.

Što se tiče Eriksena, on je za Tottenham igrao od 2013. godine kada je za 12 milijuna eura stigao iz Ajaxa. U dresu londonskog kluba upisao je 305 nastupa i postigao 69 golova, međutim nije uspio osvojiti niti jedan trofej. Ima dva finala, lanjsko u Ligi prvaka, te 2015. u Liga kupu. Njegov dolazak davao je novu nadu Interu kako bi već ove sezone mogao prekinuti dominaciju Juventusa u Serie A i osvojiti svoj prvi Scudetto nakon 2010. godine. No, prema stanju tablici to će se teško dogoditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo