VELIKI UDARAC ZA VELIKANA: / Nude bogatsvo za napadača, a on želi samo u jedan klub

Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN

Gabonski napadač i član Borussije Dormtund Pierre-Emerick Aubameyang u 33 utakmice ove sezone zabio je 31 gol, a to nije promaklo europskim velikanima koji bi ga na ljeto željeli dovesti.

22.2.2016.
9:51
AFP, ODD ANDERSEN
VOYO logo

Među njima je i Manchester United. Britanski Independent u ponedjeljak je objavio da su bogati Englezi spremni za njega ovog ljeta izdvojiti 6o milijuna funti (oko 77 milijuna eura) jer je jasno da Unitedu nedostaje jedan vrhunski napadač pogotovo zbog slabije gogleterske forme WayneaRoneya.

Čeka ih odbijenica

Navode i kako su već napravili prvi korak prema tomu kako bi se stavili u povoljniji položaj u odnosu na konkurente (Arsenal, Liverpool) koji ga također žele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Gabanac prema svemu sudeći ima drugačije planove. Aubameyang je u intervjuu za francuski L’Equipe jasno dao do znanja koji je njegov klub iz snova - Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za poznati sportski dnevni list priznao je da je njegova misiji ispuniti obećanje koje je dao svome djedu, Španjolcu i velikom fanu Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj dječački san bio je igrati za Real Madrid. Obećao sam djedu, koji je iz Avila (oko 110 km od Madrida), da ću igrati tamo. Jasno mi je da zo neće biti lako ostvariti, ali mi je uvijek na pameti", izjavio je Borussijin napadač.

"Kada sam bio dijete gledao sam HugaSancheza. Ponekad proslavim golove poput Sancheza njemu u čast. Igranje za Real ili neki drugi španjolski klub bio bi također veliki dar mojoj majci", poručio je Aubameyang .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo